۲۸ شهریور ۱۴۰۰، ۱۵:۲۵

میرکاظمی در ششمین جلسه ستاد بودجه ۱۴۰۱:

وظایف اصلی سازمان برنامه، اقتدار ملی است نه اقتدار بودجه‌ای

وظایف اصلی سازمان برنامه، اقتدار ملی است نه اقتدار بودجه‌ای

رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: استراتژی سازمان این است از نگاه سطحی و جزیی فاصله بگیرد و افق دید سازمان را بر اساس نگاه کلان و با اهمیت کشور تمرکز کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه، ششمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، اعضای ستاد، مشاورین و رؤسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها که به‌صورت آنلاین شرکت کرده بودند، برگزار شد.

سید مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه همه اذعان دارند ادامه روند فعلی به نفع کشور نیست، گفت: همه بخش‌ها، شهرستان‌ها و استان‌ها پیشنهادات، چالش و راهکارها خود را در خصوص لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ را مطرح کنند تا با نگاه کارشناسی و علمی به جمع بندی نهایی برسیم.

رئیس سازمان برنامه بودجه، با اشاره به اینکه وظایف اصلی سازمان اقتدار ملی است نه اقتدار بودجه‌ای، بیان کرد: استراتژی سازمان این است از نگاه سطحی و جزئی فاصله بگیرد و افق دید سازمان را بر اساس نگاه کلان و با اهمیت کشور تمرکز کند.

وی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه وظیفه اش اهداف ملی است، افزود: سازمان برنامه و بودجه باید نظارت دقیق و جدی روی کنترل برنامه‌ها در سطح کلان کشور داشته باشد و درگیر مسائل جزئی نشود اما در مقابل هر دستگاه و وزارتخانه‌ای پاسخگوی عملکرد خود باشند و ساختار به گونه‌ای باشد که مدیریت و نظارت به ردیف‌ها امکان پذیر باشد.

میرکاظمی با تاکید بر اینکه تاکنون کسی متولی بهره ور نبوده است، خاطر نشان کرد: روی بنگاه‌های کوچک سرمایه گذاری شده است ولی منجر به تولید و رشد ملی نشده است چرا که بهره وری مورد توجه نبوده است.

وی با اشاره به اینکه هر دستگاهی هر امتیازی می‌گیرد باید پاسخگو باشد تصریح کرد: مدیریت بر هزینه‌ها نه تنها سرلوحه کارها قرار بگیرد بلکه مدیریت برنامه‌ها و تأمین منابع اولویت اصلی کارها باشد چرا که در شش ماه گذشته در جذب منابع عملکردها بسیار ضعیف بوده است و استفاده از تنخواه و مولد نکردن دارایی‌ها باعث تورم افسارگسیخته و تحمیل چنین شرایط نامطلوب بر مردم شده است.

این گزارش در خاتمه می‌افزاید در ششمین جلسه ستاد بودجه سال ۱۴۰۱ گزارش‌هایی از ردیف‌های بودجه‌ای، نحوه تخصیص‌ها، و … ارائه شد و اعضا به بحث و تبادل نظر در این خصوص پرداختند.

کد خبر 5308467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۶:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۸
      0 1
      رفع کسری بودجه موثرترین روش برای حل مشکلات تورمی است، افزایش مالیات یا کاهش یارانه ها دو راهکاری است که میشود برای رفع کسری بودجه از آنان بهرهمند شویم، افزایش مالیات ها ممکن است منجر به کاهش رشد اقتصادی و رکود شود بنابراین بهترین راه کاهش هزینه کردها از طریق کاهش یارانه ها میباشد
    • علی IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۸
      0 1
      در دو مرحله دولت یارانه ها را کاهش دهد، در مرحله نخست تا میزانی یارانه ها را کاهش دهد تا کسری بودجه رفع گردد و در سال بعد در مرحله دوم یارانه ها را تا میزانی کاهش دهد تا منابع کافی برای افزایش چشمگیر بودجه عمرانی محقق شود تا دولت رشد اقتصادی و اشتغال ایجاد کند و کشور به مسیر رشد و توسعه بازگردد