نامدار یوسفوند در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود : شکایاتی که از نشریات دانشجویی شده است در کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی که با حضور نمایندگان دانشجویی برگزار می شود، مورد بررسی قرار می گیرد اما در مدتی که مدیریت فرهنگی را بر عهده دارم هیچ حکمی مبنی بر توقیف نشریه دانشجویی توسط این کمیته صادر نشده است.
مدیر امور فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه 9 ماه از مسئولیت وی می گذرد، یادآور شد: 70 نشریه در ابتدای مسئولیت در دانشگاه رازی کرمانشاه مجوز داشتند که نزدیک به نیمی از این نشریات فعال بودند. با گذشت 9 ماه برای 12 نشریه دانشجویی دیگر مجوز چاپ صادر شده است.
وی تبع دانشجویی را در فعالیت جسته و گریخته نشریات دانشجویی موثر دانست و گفت: از میان نشریاتی که مجوز دارند 35 نشریه هستند که خودشان فعالیت نمی کنند و یا بر اساس تبع دانشجویی به صورت گاهنامه منتشر می شوند و پیوستگی مشخصی در انتشار ندارند.
به گزارش مهر، سلسله گفتگوهای مهر با مدیران دانشگاهی و دانشجویان فعال نشریات دانشجویی در حالی صورت می گیرد که دکتر محمد باقر خرمشاد در گفتگوی مشروح با خبرگزاری مهر از عملکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه نشریات دانشجویی دفاع کرد و از فراهم بودن زمینه برای فعالیت این نشریات خبر داد. خرمشاد معتقد روند رو به رشد نشریات دانشگاهی در دو سال گذشته است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اخبار متعدد توقیف نشریات دانشجویی را که رسانه ها به آن اهمیت داده اند را نوعی شیوه فاشیستی در تبلیغ دانست و عنوان کرد : این شیوه یعنی دروغی را تکرار کنید، تکرار کنید تا جا بیافتد، مثل اینکه قرار است عده ای این بستن و بستن را تکرار کنند. در دروغ بودن این ادعا همین بس که ما از خبرنگاران دعوت می کنیم که بیایند و تعداد نشریات دانشجویی را در این دو سال ببیند.
خبرگزاری مهر پیش از آنکه نمایشگاه نشریات دانشجویی برگزار شود، در صدد جمع آوری برآیندی از دیدگاههای مدیران دانشگاهی و فعالان نشریات دانشجویی است.
نظر شما