داریوش باقرجوان در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس اعلام ستاد اربعین، زائرانی که در ایام اربعین به صورت هوایی به عتبات عالیات مشرف میشوند میتوانند در بازگشت یا از مسیر هوایی و یا از مسیر زمینی به کشور بازگردند.
وی درباره تأمین ناوگان جاده مسافری زائران اربعین در مسیر بازگشت از مرز مهران گفت: طبق عرف سالهای گذشته، دوره زمانی پیک سفرهای بازگشت زائران، یک روز قبل از اربعین، روز اربعین و یک روز بعد از اربعین است.
مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای اظهار کرد: طبق محاسباتی که داشته ایم، ممکن است ۲۰ هزار نفر بلیت برگشت هوایی را انتخاب کنند و ۴۰ هزار نفر زمینی برگردند که به طور متوسط در هر یک از سه روز مذکور، ۱۳ تا ۱۴ هزار نفر از مسیر زمینی وارد کشور میشوند.
وی ادامه داد: اما اگر حتی کل ۶۰ هزار نفری که در ایام اربعین حسینی (ع) به زیارت عتبات عالیات خواهند رفت، بخواهند بصورت زمینی از مرز مهران برگردند، متوسط ورودی به کشور از این پایانه مرزی، ۲۰ هزار نفر است؛ با در نظر گرفتن ۶۷۰ دستگاه اتوبوس با متوسط ظرفیت هر اتوبوس، ۳۰ نفر میتوانیم این زائران را جابه جا کنیم؛ بنابراین دغدغهای در خصوص تأمین ناوگان نداریم و شرایط بازگشت زائران، عادی است.
باقرجوان در خصوص نرخ بلیت اتوبوس برای بازگشت زائران نیز گفت: نرخ گذاری اتوبوسهای تردد زائران اربعین، تابع شرایط گذشته است؛ اتوبوسها ناگزیر هستند در این ایام به دلیل نبود مسافر برای مسیر رفت، یک سر خالی تردد کنند لذا در قیمت بلیت سفرهای بازگشت، نرخ سفر یک سر خالی اتوبوسها برای بازگرداندن زائران لحاظ میشود.
نظر شما