۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۴۷

میرتاج الدینی در گفتگو با مهر تشریح کرد؛

جزئیات گزارش دیوان محاسبات از تخلفات بودجه‌ای «دولت روحانی»

جزئیات گزارش دیوان محاسبات از تخلفات بودجه‌ای «دولت روحانی»

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس جزئیات گزارش دیوان محاسبات در مورد تخلفات بودجه‌ای دولت روحانی در بودجه سال ۱۳۹۹ را تشریح کرد.

حجت الاسلام محمدرضا میرتاج‌الدینی نائب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جزئیات گزارش تفریغ بودجه سال ۹۹ اظهار داشت: رئیس دیوان محاسبات در جلسه‌ای با حضور رئیس مجلس و هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه و کمیسیون اقتصاد، گزارشی از تفریغ بودجه سال ۹۹ ارائه داد.

دولت تدبیر آیین نامه اخذ مالیات از خانه‌های خالی و خودروهای گران قیمت را تدوین نکرد

وی در تشریح جزئیات گزارش دیوان محاسبات در مورد تفریغ بودجه ۹۹ گفت: بر اساس این گزارش از ۲۲ آئین‌نامه‌ای که باید دولت بر اساس قانون بودجه ۹۹ تدوین می‌کرده، ۱۴ مورد در موعد مقرر و ۶ مورد با تأخیر تدوین شده و دو مورد از آئین‌نامه‌ها مربوط به وصول مالیات از خانه‌های خالی و خودروهای گران‌قیمت تدوین نشده است.

دولت دوازدهم ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه نقدی به سه دهک بالای درآمدی پرداخت

رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس تأکید کرد: طبق گزارش دیوان محاسبات، قطع یارانه سه دهک بالایی کشور که تکلیف قانونی دولت بوده و توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شناسایی شده بودند، در دولت تدبیر انجام نشده و حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه نقدی به سه دهک بالای درآمدی در سال ۹۹ پرداخت شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین طبق این گزارش، مصوبه مجلس در خصوص تأمین یک میلیون تن قیر رایگان اجرایی نشده و معادل ۶۰۰۰ میلیارد تومان کمتر از ۱۰ درصد ارزش یک میلیون تن قیر به دستگاه‌ها پرداخت شده است.

وی ادامه داد: دیوان محاسبات در این گزارش اعلام کرده که در سال ۹۹ دولت به تکلیف بودجه پیرامون جذب ۳۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی عمل نکرده و حدود ۵۵ میلیون یورو برای خرید تجهیزات پزشکی سرمایه جذب کرده است.

دولت دوازدهم برای جبران کسری بودجه سال ۹۹ اوراق منتشر کرد

میرتاج‌الدینی تصریح کرد: طبق گزارش دیوان محاسبات، دولت دوازدهم کسری بودجه سال ۹۹ را با انتشار اوراق مالی تأمین کرده و در این زمینه ۱۲۷ درصد تکالیف بودجه در خصوص انتشار اوراق مالی تحقق پیدا کرده است. درواقع دولت بدهی‌های خود را با ایجاد بدهی و انتشار اوراق جبران کرده است؛ این شیوه نادرست اقتصاد کشور را با مخاطرات جدی روبرو خواهد کرد.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتبارات تخصیص داده شده برای اشتغالزایی موضوع تبصره ۱۸ از سال ۹۶ تا ۹۹ حدود ۱۰۰هزار میلیارد تومان بوده است، گفت: از این میزان تنها ۸.۶ درصد این تکلیف مهم در قانون بودجه محقق شده و درواقع ۹۲ درصد جذب و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در طول دولت دوازدهم اجرایی نشده است.

دولت دوازدهم برای جبران کسری بودجه سال ۹۹ اوراق منتشر کرد

وی بیان کرد: طبق گزارش دیوان محاسبات، تکلیف قانون بودجه در خصوص مهار گاز فلر طی سال‌های گذشته اجرایی نشده و روزانه ۱۷۷ میلیون یورو و سالانه بیش از ۶۴ میلیارد یورو گاز طبیعی به هدر رفته که رقم بسیار بزرگی است و باید اقدام اساسی و جهادی برای رفع این مشکل و مهار گاز فلر انجام شود.

میرتاج‌الدینی گفت: گزارش دیوان محاسبات از تفریغ بودجه سال ۹۹ تأکید دارد که هیچ ارگان دولتی در طول این سال واگذار نشده و عملکرد دولت در اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ در سال ۹۹، صفر بوده است. در پایان این گزارش دیوان محاسبات تأکید کرده که راه برون‌رفت از بودجه ناکارآمد، عملیاتی کردن بودجه است که باید همه دستگاه‌ها بودجه خود را به صورت عملیاتی تدوین کنند.

کد خبر 5310912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha