۷ مهر ۱۴۰۰، ۱:۰۱

اعتراف وزیر دفاع آمریکا:

اگر در افغانستان می ماندیم، تلفات بیشتری می دادیم

اگر در افغانستان می ماندیم، تلفات بیشتری می دادیم

وزیردفاع آمریکا علت خروج این کشور از افغانستان را جلوگیری از تلفات بیشتر نظامیان آمریکایی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «لوید آستین»، وزیر دفاع آمریکا در جلسه استماع مجلس سنا که درباره دلایل خروج از افغانستان برگزار شده بود، اعلام کرد که اگر افغانستان را ترک نمی‌کردیم طالبان به سربازان ما حمله می‌کردند و ادامه حضور ما در افغانستان به معنای تلفات بیشتر در میان سربازان مان بود.

وزیر دفاع آمریکا در ادامه با اشاره به تلفات و هزینه‌های حضور نظامی ۲۰ ساله این کشور در افغانستان، افزود: طی ۲۰ سال جنگ در افغانستان، ۲۴۶۱ سرباز آمریکایی کشته و بیش از ۲۰ هزار سرباز نیز زخمی شدند و تسریع در تخلیه از افغانستان به نجات جان نظامیان ما در آنجا کمک کرد.

این مقام آمریکایی در عین حال به این موضوع اذعان کرد که واشنگتن در تشویق نظامیان افغانستان برای جنگ با طالبان با وجود ارائه تجهیزات لازم و کافی، شکست خورد.

وزیر دفاع آمریکا همچنین درباره خروج از پایگاه نظامی بگرام نیز گفت: حفظ پایگاه بگرام در افغانستان موجب می‌شد که جان پنج هزار سرباز آمریکایی در خطر باشد و ما را در حالت جنگی نگه می‌داشت. حتی تمدید مأموریت به پس از اوت، جان نیروهای ما را با خطر بزرگی مواجه می‌کرد و ما با تهدیدات بزرگ و فزاینده‌ای از طرف «شبکه دولت خراسان» روبرو شدیم.

حضور آستین در کنگره آمریکا پس از آن صورت گرفت که منابع آمریکایی اعلام کرده بودند قرار است سران نظامی دولت واشنگتن ظرف روزهای سه شنبه و چهارشنبه، در یکی از جنجال برانگیزترین جلسات استماع کنگره، از بابت کاستی‌های راهبرد خروج از افغانستان پاسخگو باشند.

در این نشست «مارک میلی»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز حضور داشت و این مقام آمریکایی در این جلسه اعلام کرد: طالبان همچنان یک گروه تروریستی است و ارتباطات خود با القاعده را قطع نکرده است. وی در ادامه افزود که احتمال احیای توانایی سازماندهی حملات تروریستی از خاک افغانستان یک واقعیت است.

کد خبر 5315823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha