در اسکاتلند و برای اولین بار؛

هوش مصنوعی به جراحی قلب کمک می کند

هوش مصنوعی به جراحی قلب کمک می کند

برای نخستین بار در اسکاتلند از هوش مصنوعی برای کمک به انجام عمل‌های جراحی بیماران مبتلا به بیماری قلبی استفاده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پرس اسوسیشن، مدیران بیمارستان گلدن جوبلی اسکاتلند اعلام کرده‌اند برای نخستین بار در این کشور عمل جراحی قرار دادن استنت در رگ‌های قلب بیماران نیازمند با کمک فناوری هوش مصنوعی انجام می‌شود.

استنت‌ها لوله‌های توری فلزی از جنس ویژه هستند که پیش از استفاده به صورت جمع شده و کوچک توان عبور در درون هرنوع مجرا و رگ و لومن را دارند. آنها پس از زمان قرار گرفتن در محل مورد نظر قابلیت بازشدن و افزایش در حجم به ابعاد مورد نیاز پزشک را دارند.

طی عمل‌های جراحی PCI برای درمان بیماری عروق کرونر ، استنت ها در رگ‌های کرونر باریک قرار می‌گیرند تا آنها را باز نگه دارند و جریان خون در قلب باقی بماند.

برای این منظور کاردیولوژیست های این بیمارستان عمل‌های جراحیPCI را با کمک نرم افزار Ultreon۱.۰ انجام خواهند داد که با فناوری فعلی تکنیک تصویربرداری OCT یکپارچه می‌شود. به این ترتیب هوش مصنوعی قابلیت تصویربرداری را ارتقا می‌دهد و به تصمیم گیری سریع‌تر و دقیق‌تر حین عمل منجر می‌شود.

به طور دقیق‌تر نرم افزار گفته شده با استفاده از هوش مصنوعی و لیزرهای مادون قرمز برای اندازه گیری رگ بیمار و اندازه استنت مورد نیاز به تسریع عمل جراحی کمک می‌کند.

پزشکان با کمک این دو ابزار به چشم انداز دقیق و وسیع از داخل رگ‌های بیمار دست می‌یابند و می‌توانند بهترین روش درمان برای کلسیفیکاسیون شریانی را تعیین کنند.

کلسیفیکاسیون هنگامی اتفاق می‌افتد که کلسیم در بافت بدن، رگ‌های خونی یا اندام‌ها جمع شود. این تجمع ممکن است روند طبیعی بدن شما را سخت و مختل کند.

کد خبر 5316184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha