به گزارش خبرنگار مهر، جلسه درس اخلاق هفتگی جامعه علمیه امیرالمومنین علیه السلام طبق همچون هفتههای گذشته با حضور طلاب در مسجد ولی الله اعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و با ذکر نکات اخلاقی توسط حجت الاسلام کرباسی، از نویسندگان تفسیر راهنما و با رعایت فاصله اجتماعی برگزار شد.
حجت الاسلام کرباسی با آغاز سال تحصیلی جدید به نکات اخلاقی سوره مبارکه لقمان پرداخت و اظهار داشت: لقمان علیه السلام پیامبر نبود، لکن طبق روایات کثیرالتفکر، حسن الیقین و حکیم بود و به قدری حکیمانه سخن میگفت که خداوند متعال ذیل مواعظ ایشان بحث خود را مطرح میکند. بنابراین کسانی که در محضر حضرت لقمان مینشینند از سخنان حکیمانه ایشان بهره میبرند بدانند که آن سخنان مورد تأیید خداوند متعال است و نصایحی که خطاب به فرزندش بیان میکند مناسب حال شما جوانان عزیز است.
تولیت جامعه علمیه امیرالمومنین علیه السلام در ادامه ضمن اشاره روایتی از رسول مکرم اسلام صل الله علیه و آله افزود: خداوند متعال در آیه دوازده سوره شریفه لقمان میفرماید: «(به واسطه صفاتی که لقمان داشت) بر او منت گذاشته و به او حکمت عطا کردیم». پس همه شما بزرگواران میتوانید لقمان باشید و خداوند به شما حکمت ارزانی کند. این در حالی است که لقمان علیه السلام مدت زیادی چوپانی کرده، عبد و غلامِ زرخرید بوده و چهرهی زیبایی هم نداشته اما شما بحمدالله از نعمت آزادی و جوانی برخوردارید و باید از فرصت خود در راه کسب حکمت استفاده کنید. ما خیلی اوقات قدر خود را نمیدانیم و از فرصتها استفاده نمیکنیم.
وی افزود: خداوند به غلامی به اسم لقمان حکمت ارزانی داشت و مواعظ او را در برترین کتابی که بشر دیده ذکر کرد و ذیل آن سخن گفت! چه افتخاری بالاتر از این؟ و چه مانعی هست که من و شما به این مقام و این حکمت نرسیم؟
نظر شما