به گزارش خبرنگار مهر، فرمانده سپاه فجر استان فارس ظهر شنبه در حاشیه این رزمایش با بیان اینکه آموزش یکی از عرصههایی است که همه باید در آن نقشآفرین باشیم، اظهار داشت: در این رزمایش مأموریت اصلی مشخصاً بر عهده آموزش و پرورش و مسئول اجرای برنامههای آموزشی دانشآموزان است.
سردار یدالله بوعلی با بیان اینکه نباید اینگونه تلقی شود که آموزش و پرورش برنامهای برای آموزش نداشته یا ندارد، گفت: آموزش و پرورش همه جای استان حضور دارد و نقش سپاه و اقشار مختلف در این برنامه نقش همافزا برای پر کردن خلاءهای موجود است.
فرمانده سپاه فجر استان فارس با بیان اینکه براساس آمار رسمی درصد بالایی از دانشآموزان محروم از تحصیل هستند، افزود: هنر سپاه و اقشار آن در این است که کمک کند خلأها پر شود؛ اما حتماً باید این نکته را مدنظر داشت که کار با همکاری و مکمل کار آموزش و پرورش باشد.
همچنین رئیس بسیج سازندگی استان فارس درباره این رزمایش اظهار داشت: دفاع مقدس تمام شدنی نیست و امروز در یک عرصه پیچیده قرار گرفتیم که بخشی از جنگ نرم و اقتصادی است.
سرهنگ اسماعیل قزل سفلی با بیان اینکه براساس آمارهای رسمی و غیررسمی از ۸۱ هزار تا ۲۵۰ هزار دانشآموز از تحصیل بازماندند، بیان کرد: علاوه بر این افت تحصیلی و آسیب اجتماعی و روانی کرونا بر دانشآموزان را نیز باید به بازماندن از تحصیل اضافه کرد.
وی با بیان اینکه برای شناسایی این آسیبها و چارهاندیشی برای آن همه باید به آموزش و پرورش کمک کنند، عنوان کرد: از آنجا که بسیج به عنوان عنصری مطمئن در همه عرصهها ورود کرده در این زمینه نیز به کمک آموزش و پرورش آمده است.
رئیس بسیج سازندگی استان فارس اشاره به شروع رزمایش جهاد تحصیلی تصریح کرد: این رزمایش با هدف شناسایی دانشآموزان بازمانده از تحصیل به صورت محله محور آغاز میشود تا زمان بازگشایی حضوری مدارس دانشآموز بازمانده از تحصیل نداشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه باید مدیران مدارس و والدین در جریان این امر قرار بگیرند تا رزمایش به خوبی انجام شود، گفت: همگامسازی و ارتباط با دانشآموزان بازمانده از تحصیل نیز یکی دیگر از اقداماتی است که باید انجام شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس با بیان اینکه گام دوم رزمایش سازماندهی معلمان جهادی است، افزود: در سراسر استان ۸۰ هزار معلم و مجموعه بسیج فرهنگیان و دانشجویی این مهم را بر عهده گرفتند که به سازماندهی معلمان جهادی مبادرت کنند.
قزل سفلی با بیان اینکه همچنین میتوان از روحانیون توانمند در امر آموزش نیز استفاده کرد که بسیج طلاب پای کار آمده است، گفت: در شناسایی دانشآموزان نیز محور اصلی بسیج دانشآموزی است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس با تاکید بر اینکه هر کاری در حوزه آموزشی باید با هماهنگی آموزش و پرورش باشد، بیان کرد: گروههای جهادی محله محور نیز میتوانند محور این اتصالات قرار بگیرند و پایگاهها در ذیل مساجد در این رزمایش کمک کنند.
وی با بیان اینکه دبیرخانه رزمایش نیز در بسیج سازندگی مستقر است و مانیتورینگی بین بسیج فرهنگیان و دانشآموزی، طلاب و دانشجویی شکل میگیرد، تاکید کرد: این رزمایش هم افزایی بین چند قشر را به شکل درون و برون سازمانی نیز صورت میدهد.
نظر شما