۱۷ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۳

صنعتی سازی محصولات دانش بنیان در گرو استانداردسازی است

صنعتی سازی محصولات دانش بنیان در گرو استانداردسازی است

عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی صنعتی سازی محصولات دانش بنیان را در گرو استانداردسازی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله جهانگرد امروز در دومین همایش تبیین نقش استاندارد در توسعه اقتصاد دانش بنیان که به مناسبت هفته ملی استاندارد به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: ورود شرکت‌های دانش بنیان به مفاهیم استانداردسازی و مشارکت موسسه استاندارد در تدوین استانداردهای جدید حوزه دانش بنیان‌ها معرف بلوغ هر دو طرف است.

عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: ما به هر اندازه استانداردها را در شرکت‌های دانش بنیان توسعه دهیم، به منزله پایه گذاری اقتصاد دانش بنیان است

وی ادامه داد: از این رو تدوین استانداردهای جدید در این حوزه جزو ضروریات به شمار می‌رود و تصور می‌کنم تولید استانداردهای جدید برای پایه گذاری اقتصاد دانش بنیان نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

به گفته جهانگرد، هر اندازه حوزه دانش بنیان کشور را با قواعد استانداردسازی و استاندارد ممزوج کنیم، به اقتصاد دانش بنیان نزدیکتر خواهیم شد.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های دولتی با این صندوق برای توسعه محصولات دانش بنیان مورد نیاز صنایع، گفت: در این مسیر شاهد حضور وزیر نفت برای راه اندازی پارک فناوری، مرکز رشد و ایجاد صندوق مالی با همکاری صندوق و ایجاد خط مالی ۲ هزار میلیاردی در یکی از بانک‌های کشور بودیم تا محصولاتی که در شرکت‌های دانش بنیان در حوزه صنعت نفت تولید می‌شوند، از سوی وزیر نفت ضمانت خرید شوند.

جهانگرد، استانداردسازی محصولات دانش بنیان را شرط اساسی موفقیت شرکت‌ها دانست و ادامه داد: بسیاری از حوزه‌های فناوری، جدید هستند و ما برای آنها قواعد استاندارد مدونی نداشتیم و می‌توانیم با تحقیق و توسعه برای آنها استاندارد تدوین کنیم.

وی یادآور شد: اگر نتوانیم محصول دانش بنیانی را استانداردسازی کنیم، قادر نخواهیم بود صنعتی را ایجاد کنیم؛ چرا که پایه صنعتی شدن، استانداردشدن محصولات است و بدون استاندارد شدن، اقتصاد صنعتی و دانش بنیان معنایی ندارد؛ از این رو استاندارد شدن محصولات دانش بنیان از جنبه‌های مختلف برای ما مهم است.

عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ما برای تداوم این مسیر همه نوع حمایت را ارائه کرده‌ایم و ارائه خواهیم داد. به عنوان نمونه ما تا سقف ۷۰ درصد از هزینه‌های ثبت پتنت و اخذ استانداردها در سطح ملی و بین المللی به شرکت‌های دانش بنیان اعطا می‌کنیم و اگر شرکت‌ها به حمایت‌های بیشتری نیاز داشته باشند، قادریم که مورد به مورد به هیات مدیره برای تصویب ارجاع دهیم تا محصولاتی در ابعاد بین المللی تولید شوند.

کد خبر 5323238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha