پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۱۸ مهر ۱۴۰۰، ۹:۴۳

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین عنوان کرد؛

پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه انتقال آب سد طالقان به آبیک

پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه انتقال آب سد طالقان به آبیک

قزوین – مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین از پیشرفت حدود ۸۰ درصدی پروژه انتقال آب سد طالقان به آبیک خبر داد و گفت: کار متوقف نشده و در حال انجام است.

یداله ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به پروژه انتقال آب سد طالقان به آبیک اظهار کرد: کمبود منابع و بدهی به پیمانکار کمی اجرای پروژه را با مشکل روبرو کرده اما این به معنای توقف کار نیست و کار اجرای پروژه همچنان ادامه دارد.

وی افزود: پروژه قرار بود تا پایان دولت به اتمام برسد اما بدقولی شرکت در تأمین لوله و کمبود منابع مالی باعث کندی کار شد اما در تلاش هستیم تا هر طور شده کار اجرا و به اتمام برسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین تصریح کرد: در صورت تأمین اعتبار لازم اجرا و اتمام پروژه ظرف یک ماه دور از دسترس نیست و می‌توانیم در کوتاه‌ترین مدت زمان ممکن کار را نهایی کنیم.

وی در پایان یادآور شد: هم اکنون بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان به پیمانکار بدهی داریم اما اجازه ندادیم کار متوقف شود و امیدواریم با استقرار دولت جدید و تأمین منابع مالی، کار به اتمام برسد.

کد خبر 5323702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha