۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۶

کشورهای عضو جی ۷ مقرراتی برای رمزارزهای بانک‌های مرکزی وضع کردند

کشورهای عضو جی ۷ مقرراتی برای رمزارزهای بانک‌های مرکزی وضع کردند

گروه ۷ کشور پیشرفته اقتصادی جهان اعلام کردند هر رمزارزی که توسط یک بانک مرکزی صادر می‌شود باید از توانایی بانک مرکزی برای کنترل پایداری مالی و پولی پشتیبانی کرده و به آن آسیب نزند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، گروه ۷ کشور پیشرفته اقتصادی جهان اعلام کردند هر رمزارزی که توسط یک بانک مرکزی صادر می‌شود باید از توانایی بانک مرکزی برای کنترل پایداری مالی و پولی پشتیبانی کرده و به آن آسیب نزند و از استانداردهای دقیقی پیروی کند.

در بیانیه جی ۷ آمده است: این ارزها باید به شکلی باشند که با حاکمیت بانک مرکزی تداخل نداشته باشند و استانداردهای سخت‌گیرانه و دقیق حریم خصوصی، شفافیت و قابلیت حسابرسی برای حفاظت از داده‌های کاربران را رعایت کنند.

وزیران مالی کشورهای عضو جی ۷ تاکید کردند: همه رمزارزهای بانک‌های مرکزی (سی‌دی‌سی‌دی‌ها) باید با التزام بلندمدت به شفافیت عمومی، رعایت قانون و حاکمیت اقتصادی سالم صادر شوند.

در حالی که سی‌دی‌سی‌دی‌ها می‌توانند پرداخت‌های برون‌مرزی را تسهیل کنند، اعضای جی‌۷ اعلام کردند این ارزها مسئول جلوگیری از انتقال مشکلات سیستم‌های مالی و پولی کشورهای مبدا به سیستم پولی و مالی بین‌المللی هستند.

بانک‌های مرکزی جهان برای مدرن‌سازی سیستم‌های مالی خود و سرعت بخشیدن به پرداخت‌های داخلی و بین‌المللی به دنبال توسعه نسخه دیجیتالی ارزهای خود هستند.

در حالی که کشورهای عضو جی ۷ (کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، انگلستان و آمریکا) در حال کار بر روی وضع استاندارهای لازم برای صدور رمزارزهای بانک‌های مرکزی خود هستند و تنها برخی از آنها آزمایشاتی در این زمینه انجام داده‌اند، چین یک جام جلوتر از این کشورها است و رمزارز مخصوص خود (یوآن دیجیتال) را به صورت محدود مورد استفاده قرار داده است.

کد خبر 5327386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha