به گزارش خبرگزاری مهر، بازدید عباس شعبانی معاون فنی و عمران شهرداری تهران از پروژههای مدیریت شبکه سیلاب شهر تهران از شرقی ترین نقطه این شبکه یعنی در منطقه اصفهانک ۱۷ شهریور در حالی آغاز شد که معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران قرار است در یک نیم روز از ۱۰ نقطه از این شبکه بازدید به عمل آورد.
پروژه نگهداشت شبکه مدیریت سیلابهای شهر تهران، احیا و ساماندهی رودخانههای شهری و شبکه سیلابهای شهری بر اساس طرح جامع مدیریت آبهای سطحی برنامه پنج ساله سوم شهری از جمله پروژههایی است که عباس شعبانی از آن بازدید کرد.
پروژه اصفهانک ساماندهی سرشاخه تونل شهریور است که از سال ۹۵ شروع و تمدید قرارداد آن در سال ۱۴۰۰ انجام شده است.
با حضور معاون فنی و عمران شهرداری تهران مقرر شد عملیات عمرانی این بخش تا روز یکشنبه به پایان رسیده و تحویل شهرداری شود.
مجری این طرحها شرکت خاکریز آب معاونت فنی و عمران شهرداری تهران است.
پروژه آریانفر یکی دیگر از نقاط گلوگاهی سیلاب پرخطر در تهران محسوب میشود که شعبانی از آن بازدید کرد در گذشته و با بارشهای حداقلی، خانه شهروندان این محله پر از آب می شده است که به همین دلیل رفع این گلوگاه از اهمیت بسیاری برخوردار است.
پروژه آریانفر هم اکنون در دستور اجرایی معاونت فنی و عمران شهرداری قرار دارد و ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. با اتمام این پروژه مشکلات و معضلات محدوده مرتفع خواهد شد.
پروژه قلقلی دیگر پروژهای است که معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از آن بازدید کرد که به دلیل کف شستگی و از بین رفتن دیوارههای کانال اجرای آن در دستور کار قرار گرفت. این پروژه از ۱۹ خرداد امسال شروع شده و ۱۳ درصد پیشرفت داشته است. معاون فنی و عمران شهرداری تهران با رفتن به داخل کانال قلقلی از شرایط کف و دیوارههای آن بازدید کرد.
در سالهای قبل در زمان بارندگی آبهای سطحی از بزرگراه جناح به میدان آزادی سرریز شده و میدان آزادی به استخری در غرب تهران تبدیل شده بود به همین جهت ساخت پروژه رفع آبگرفتگی و مدیریت سیلاب میدان آزادی در دستور کار قرار گرفت و به مرحله بهره برداری رسید. شعبانی در بخش دیگری از بازدیدهای خود به این پروژه نیز سرکشی کرد.
معاون فنی و عمران شهرداری تهران همچنین از پروژه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی سرشاخه اکباتان بازدید کرد. این پروژه به دلیل معارضانی که دارد با روندی کند اجرا شده است که مقرر شد با تمهیدات لازم این مشکلات با رایزنی و تعامل با دستگاههای مختلف به سرعت حل شود.
نظر شما