۲۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۷

استاندار فارس تاکید کرد؛

لزوم تجدید نظر در سند آمایش سرزمین فارس

لزوم تجدید نظر در سند آمایش سرزمین فارس

شیراز- استاندار فارس گفت: اصلی ترین نیاز فارس تجدید نظر در اهداف و چشم انداز های سند آمایش سرزمین است تا با ویژگی های منحصر به فرد این استان، برنامه ریزی دقیقی برای آینده فارس صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدهادی ایمانیه پیش از ظهر یکشنبه در آئین تودیع و معارفه رئیس سازمان برنامه و بودجه استان فارس بیان کرد: یکی از اصلی‌ترین نقاط ضعفی که در سازمان برنامه و بودجه وجود دارد عدم وجود مدیرانی توانمند است زیرا این سازمان به حوزه مدیریت اهمیت نمی‌دهد از این رو مدیران توانمندی نیز در این سازمان تربیت نمی‌شوند.

عالی‌ترین مقام دولت در استان فارس تاکید کرد: بسیاری از برنامه‌هایی که به صورت کلان برای استان‌ها نوشته می‌شود اجرایی نشده و این موضوع می‌تواند ضربه‌ای جبران ناپذیر به بدنه استان‌ها وارد کند از این رو استان فارس این آمادگی را دارد که نسبت به تربیت مدیرانی توانمند، جوان و نخبه اقدام کند تا این مشکل در فارس و کشور برطرف شود

ایمانیه با اشاره به سند آمایش سرزمین و برش استانی این سند بالادستی متذکر شد: اصلی‌ترین نیازی که استان فارس دارد تجدید نظر در خصوص سند آمایش سرزمین است و باید چشم اندازهای این سند بالادستی تغییرات لازم را با توجه به برنامه‌های دولت در آن لحاظ کرد این در حالی است که باید برای برنامه هفتم توسعه نیز آماده شویم و با توجه به پتانسیل‌هایی که در فارس وجود دارد زمینه لازم را بر نقش آفرینی در کشور فراهم کنیم.

به اعتقاد این مدیر کلان در فارس باید آمارها در فارس به گونه‌ای باشد که فعالیت‌ها مدیران دستگاه‌های اجرایی را خط دهی کند و از جمله اولویت‌های سازمان برنامه و بودجه فارس نیز مسائل مربوط به تملک سرمایه، کیفیت کار، صحت عمل کارشناسان و پیمانکاران باید مورد توجه باشد.

حسن نوروزی رئیس پیشین سازمان برنامه و بودجه فارس نیز در این مراسم بیان کرد: سند ملی آمایش یکی از اسناد بالادستی در کشور است و نقش فارس در این سند به خوبی در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: در این سند ملی و بالا دستی شیراز و فارس به عنوان قطب گردشگری سلامت، قطب علمی و دانشگاهی تعریف شده است.

به گفته رئیس پیشین سازمان برنامه و بودجه استان فارس اعتبارت استان فارس رشد قابل توجه‌ای داشته به گونه‌ای که در سه ماهه نخست امسال سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه به فارس اختصاص یافته که این میزان اعتبار در سال ۹۹ سه هزار و ۷۰۰ میلیارد و در سال ۹۸ نیز دو هزار و۸۰۰ میلیارد بوده است.

به گفته وی بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در دوران کاری وی رشد اقتصادی فارس در سال ۱۴۰۱ باید به بیش از ۸ درصد برسد.

احمد علی افکاری رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه فارس نیز در این جلسه گفت: استان فارس می‌تواند بازوی توانمندی برای سازمان برنامه و بودجه کشور باشد از این رو استان باید با برنامه‌ریزی کلان نسبت به نقش آفرینی در عرصه ملی اقدام کند این در حالی است که شاخص تولید ناخالص ملی در استان فارس اکنون ۴و نیم درصد است که اگر این شاخص بدون احتساب نفت باشد سهم فارس از تولید ناخالص ملی به ۵ درصد می‌رسد.

به گفته وی استان فارس ۶ درصد از جمعیت کشور را داشته اما تنها ۵ درصد از تولید ناخالص ملی مربوط به فارس است.

افکاری تاکید کرد: فعالیت‌هایی پیش‌تر در استان فارس انجام شد که برای استان فارس نه تنها مناسب نبود بلکه از ظرفیت‌های استان نیز در راستای توسعه استفاده نکرد باید تلاش زیادی انجام شود و راهش برنامه درست است در گذشته در برنامه توسعه نگاه مناسبی به استان‌ها نبوده است باید رویکرد نسبت به تدوین برنامه عوض شود.

کد خبر 5329603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha