۲۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۱

آهن قراضه ها به کمک راهسازی آمد/ صرفه جویی ۱۰۰ میلیارد تومانی

آهن قراضه ها به کمک راهسازی آمد/ صرفه جویی ۱۰۰ میلیارد تومانی

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در یک سال گذشته با نصب، مونتاژ و تأمین قطعات فلزی پل‌ها از قطعات فولادی باقی مانده پل‌های فلزی، ۱۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، رضا اکبری گفت: با برنامه ریزی انجام شده و در یک اقدام جهادی در حوزه راهداری کشور، تعداد قابل توجهی قطعات و اعضای فولادی مربوط به باقی مانده پل‌های فلزی که در چند دهه گذشته در سطح کشور در انبارهای ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سراسر کشور موجود بود، به چند پایگاه مرکزی در سطح کشور انتقال داده شد و با نصب و مونتاژ و تأمین نواقص قطعات مورد نیاز، عرشه‌های فلزی قریب به ۲۸ دستگاه پل بزرگ در بازه زمانی شهریور ۱۳۹۹ الی شهریور ۱۴۰۰ تأمین و به محل اجرای پروژه‌ها در سطح کشور انتقال داده شد.

اکبری خاطرنشان کرد: طول کل پل‌های ساخته شده از این قطعات حدود ۸۲۰ متر و وزن قطعات در حدود ۲ هزار تن برآورد شده است که این قطعات عمدتاً شامل شاه تیرهای فولادی I شکل در سایز و ابعاد و دهانه‌های مختلف و همچنین قطعات پل‌های خرپایی هستند و از استان‌های اصفهان، تهران، لرستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، ایلام و کرمان تأمین شده است.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین اظهار داشت: ۲۸ دستگاه پل در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، ایلام، گلستان، قزوین، گیلان، فارس، مازندران، جنوب کرمان، چهارمحال و بختیاری، همچنین استان‌های کردستان، کرمانشاه، البرز، لرستان و هرمزگان تأمین شده و در حال اجرا است و تعدادی هم بطور کامل نصب شده است.

شایان ذکر است اکبری ارزش ریالی این قطعات و عرشه پل‌های ساخته شده از این قطعات حدود ۱,۰۰۰ میلیارد ریال برآورد کرد که برای تأمین آن هزینه‌ای به جز حمل قطعات انجام نشده است.

کد خبر 5329803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
      0 0
      خیلی کار قشنگی انجام شده، منابع مالی و غیر مالی کشور باید همینطور دقیق عملیاتی شوند و جلوی هدر رفت منابع مالی و غیر مالی گرفته شود، هیچ چیزی دور ریختنی نیست و چیزی به عنوان زباله وجود ندارد، همه چیز یا قابل بازیافت است یا دوباره میشود از آنان استفاده کرد