۲۲ مرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۴۷

آزمایشگاه خون بر روی یک تراشه !

آزمایشگاه خون بر روی یک تراشه !

یک شیمی‌دان برجسته آمریکایی سیستم ترافیک هوشمندی را طراحی می کند که تنها یک تفاوت بزرگ با سیستم های مشابه شهری دارد؛ آن قدر کوچک که بر روی یک تراشه قرار می گیرد. اما استفاده آتی از آن در عرصه پزشکی یکی از مهمترین اهداف این فناوری نوین اعلام شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، توماس فیشر با همکاری گروهی از دانشمندان از دانشگاه دولتی فلوریدا و دانشگاه اوسلو در نروژ "آزمایشگاه بر روی تراشه" را طراحی کرده است که در حقیقت دستگاهی کوچک است که به هنگام قرار گرفتن در معرض میدان های مغناطیسی بسیار کوچک ممکن است روزی به عنوان ابزاری قابل حمل برای درمان بسیار سریع طیف وسیعی از بیماری های انسانی به کار گرفته شود.

 این شیمی دان گفت: در حال حاضر پزشکی که به درمان بیمار می پردازد، ممکن است به نمونه برداری خونی پرداخته و آن را به آزمایشگاه ارسال کند. طی سه تا چهار روز نتایج آزمایشگاهی اعلام شده و پزشک اعلام نظر بهتری درخصوص وضعیت بیمار خود خواهد داشت.

وی افزود: اما با استفاده از این آزمایشگاه تراشه ای این امکان وجود دارد تا تنها با استفاده از قطره ای از خون بیمار و قرار دادن آن بر روی تراشه ای کوچک به راحتی و در اولین زمان ممکن آن هم بدون صرف هزینه زیاد به بررسی و معاینه دقیق بیماران پرداخت.

در این فرآیند نمونه خونی در معرض نواسانات بسیار کم میدان مغناطیسی قرار گرفته تا نتایج مورد نظر از آن حاصل شود.

کد خبر 533103

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha