به گزارش خبرنگار مهر؛ بهرام سرمست صبح چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در محل سالن کرامت استانداری قم برگزار شد بیان کرد: اینکه درصد پایینی از دانش آموزان و گروه سنی بین ۱۲ تا ۱۸ سال نسبت به تزریق واکسن اقدام کردند مورد توجه قرار گیرد آموزش و پرورش برای اقناع سازی دانش آموزان و خانوادههای آنها باید از شبکه شاد و هر ظرفیتی که در اختیار دارد استفاده کند لزوم بازگشایی مدارس پوشش حداکثری واکسیناسیون دانش آموزان است و این جز مصوبات مهم ستاد ملی مقابله با کرونا است.
وی افزود: اصناف و کسبه هم باید نسبت به واکسیناسیون خود سریعتر عمل کنند و طبق مصوبه باید اول آبان ماه همه کسبه حداقل یک دوز واکسن را تزریق کرده باشند.
استاندار قم تصریح کرد: تاکید بر واکسیناسیون کسبه و اصناف با این هدف است که دیگر شاهد اعمال محدودیت و یا تعطیلی اصناف نباشیم زیرا آنها بیشترین آسیب را از این محدودیتها داشتند.
به گفته وی؛ در جریان سفر یک روزه وزیر بهداشت به استان قم و دیدار با مراجع تقلید از مشکلات و ظرفیتهای استان در زمینه بهداشت و درمان مطلع شد و در این سفر بر اضافه شدن بیمارستان الهادی به دیگر مراکز درمانی برای ارائه خدمت به مردم تاکید شد.
سرمست عنوان کرد: در قم زیرساختهای مناسبی برای امر واکسیناسیون وجود دارد قم رتبه سوم در تأمین زیرساخت واکسیناسیون دارد اما انتظار داریم مردم بیشتر در زمینه تزریق واکسیناسیون استقبال کنند در قم گروهی که واکسن هراسی دارند در اقلیت قرار دارند ما شاهد هدایت و ارشادهای مراجع تقلید در زمینه واکسن کرونا هستیم و باید کمیته علمی دانشگاه هم برای جلوگیری از شبهات جلسات علمی و سمینارهای علمی برگزار نماید.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه مراکز شبانه روزی واکسیناسیون هم تاکید کرد و گفت: باید مراکز شبانه روزی واکسیناسیون توسعه یابد و در نقاط مختلف شهر مردم باید بیشتر به واکسن دسترسی داشته باشند. در شهرهای اقماری و روستاها هم به واکسیناسیون بیشتر توجه شود و فرمانداران و بخشداران در این زمینه همکاری نمایند.
سرمست با اشاره به وضعیت مطلوب رعایت پروتکلهای بهداشتی در استان بیان کرد: رعایت پروتکلهای بهداشتی در قم بالاتر از میانگین کشوری است ولی تمرکز اصلی ما بر تسریع در امر واکسیناسیون و اقناع سازی بر تزریق واکسن از سوی گروههای مختلف است.
وی با انتقاد از عدم همراهی برخی متخصصان و پزشکان در زمینه تزریق واکسن افزود: اینکه پزشک و یا متخصصی بر تزریق واکسن مقاومت و یا مخالف باشد این امر ناخوشایند است و باید دانشگاه علوم پزشکی با معاونتهای خود بیشتر منسجم باشد اگر در داخل خود دانشگاه در زمینه واکسن و تزریق آن کوتاهی است باید در این امر دقت نظر صورت گیرد.
به گفته وی؛ اجرای طرح مدیریت هوشمند برای اجرای محدودیتها مورد نظر ما است تا دیگر گروههای مختلف شغلی آسیب جدی از بحران کرونا نداشته باشند.
نظر شما