به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، بخش دوم جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه به بررسی دستورالعمل نظارت بر برگزاری آزمونهای استخدامی و تخصصی دستگاه قضا اختصاص داشت که تعدادی از اعضای شورا دیدگاهها و نقطه نظرات خود را در این زمینه ارائه کردند.
رئیس قوه قضائیه پس از شنیدن نظرات اعضای شورای عالی قوه قضائیه، دستورات لازم را در این زمینه صادر کرد.
در بخش دیگری از این نشست، «ذبیحالله خدائیان» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: قدمت بیش از یکصد ساله سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موجب شده که این سازمان با چالش تراکم قوانین و مقررات که کُندی کار و زمینهچینی برای مفاسد را در پی دارد، مواجه شود.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اقدامات مشترک این سازمان با معاونت حقوقی و پژوهشگاه قوه قضائیه در زمینه تنقیح قوانین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: این کار خوشبختانه امروز به اتمام رسیده و در این مرحله ۶۱۵ مورد تقاضای نسخ قانون یا بخشی از قانون از مجلس و حدود ۱۳۰۰ مورد تقاضای نسخ آئیننامه یا بخشی آییننامه و ۱۵۰۰ مورد تقاضای نسخ بخشنامه یا قسمتی از بخشنامه را از دولت داشتهایم.
خدائیان تنقیح قوانین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور را اقدامی بسیار خوب در جهت شفافسازی و مبارزه با مفاسد دانست.
کاظمی فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه نیز با اشاره به اقدامات این مرکز در راستای توسعه و تقویت سامانههای نظارت هوشمند بر پروندههای معوق گفت: در فاز اول اقدامات در این راستا، فهرست پروندههای معوق بیش از یک سال به تفکیک استان، شعبه، شماره پرونده و سن آن قابل گزارشگیری و پیگیری شده است.
وی با بیان اینکه در میان این پروندههای معوق، پروندههایی در برخی شعب وجود دارد که سن آنها از یک تا بیش از ده سال است، گفت: امکان مشاهده و نظارت بر این پروندهها در داشبوردهای مدیریتی مدیران ارشد قوه قضائیه وجود دارد.
کاظمیفرد افزود: مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه تا پایان سال جاری، تعداد دیگری از ابزارهایی که با استفاده از آنها بتوان بر دادهها نظارت هوشمندی داشت را به بهرهبرداری خواهد رساند.
وی با بیان اینکه از ابتدای شروع مسیر هوشمندسازی قوه قضائیه تا به امروز حدود ۷۰ سامانه متعدد توسط مرکز آمار و فناوری اطلاعات به بهرهبرداری رسیده است، گفت: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، این عدد تا پایان سال به ۱۰۰ سامانه خواهد رسید.
وی افزود: این سامانهها که دادههای دستی را به دادههای ماشینی تبدیل میکنند، در داشبوردهای مدیریتی مدیران قضائی قرار گرفته است.
حجتالاسلام منتظری دادستان کل کشور در مهرماه امسال ۴۲ هزار و ۵۰۰ بازی قمار آنلاین شناسایی شد، گفت: برای ۲۶ هزار و ۸۰۰ مورد از این بازیها پیام هشدار ارسال شده که این پیامها میتواند نسبتاً مؤثر باشد.
وی افزود: طبق بررسیهای انجام شده، تعداد ۱۴ هزار و ۶۹۰ شماره تلفنی که از سوی این بازیهای قمار آنلاین به بانکها داده شده، شماره تلفنهای نامعتبر است.
دادستان کل کشور همچنین بر ضرورت برخورد قاطع و بازدارنده دادستانها با متخلفان و متهمان بازیهای قمار آنلاین تاکید کرد.
نظر شما