به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در نشست مشترک با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ضمن تقدیر از حضور نمایندگان در این نشست گفت: من به پشتوانه و حمایت این مجلس انقلابی و ولایی افتخار میکنم که مطالبه گری را جز اولویتهای خود قرار داده است. امیدوارم با اتکا به ظرفیت موجود مجلس و دولت مردمی، محیط زیست کشور را نجات دهیم.
سلاجقه با اشاره به ظرفیتهای خوب موجود در کشور گفت: سازمان در سالهای اخیر کارهای فوقالعاده ارزشمندی انجام داده است که به تفصیل در جلساتی خدمت شما ارائه میشود.
وی در بخش دیگر سخنان خود با ذکر این نکته که مقام معظم رهبری در بیانات خود در حوزه محیط زیست به مدیریت جامع در این حوزه اشاره فرمودهاند، تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست نقشههای توان اکوسیستمی کشور را طراحی میکند و پس از این درخواستهای دستگاههای اجرایی کشور بر اساس این نقشهها اجرایی میشود.
وی ادامه داد: تکلیفها بر دوش سازمان حفاظت محیط زیست بسیار سنگین است بر همین اساس طرحهای ما برای محیط زیست کشور طرحهای کلان خواهد بود که با ظرفیت مجلس انقلابی قطعاً به ثمر خواهد نشست.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هم چنین گفت: ما به عنوان دستگاهی نظارتی از دولت مطالبه گری میکنیم اما در مقابل مجلس پاسخگو خواهیم بود تا اهداف مشترکمان به سرانجام برسد.
وی ادامه داد: با توجه به گزارشهای ارائه شده باید از تمام ظرفیتها استفاده کنیم تا محیط زیست را از حالت ویترینی خارج کنیم.
معاون رئیس جمهوری با انتقاد از کمبود بودجه و اعتبارات اندک برای محیط زیست کشور خواستار حمایت مجلس از افزایش اعتبارات سازمان شد و گفت: همچنین امیدواریم با حمایت شما عوارض و جرایم پسماند در اختیار سازمان قرار بگیرد که این موضوع میتواند ظرفیت بزرگی برای ما باشد.
سلاجقه با تاکید بر اینکه یکی از اولویتهای اصلی سازمان بحث مدیریت پسماند استانهای شمالی کشور است، تصریح کرد: برای این موضوع طرح و برنامه اجرا شده است و دستگاههای اجرایی آمادهاند که این طرح را به انجام برسانند.
وی حضور در جوامع بینالمللی را امری مهم و بنیادین در شرایط امروز عنوان کرد و گفت: با حضور در جوامع بینالمللی و با طرح برنامه میتوانیم قابلیتها و چالشهای خود در بحث آلودگی هوا و دریا را مطرح کنیم. هم چنین باید با ترسیم نقشه راه از اتفاقات احتمالی پیشگیری کنیم.
وی در پایان بحث تغییر اقلیم را از مباحث اصلی کشور و تمام جهان دانست و خواستار توجه بیشتر به این موضوع به خصوص در جوامع بینالمللی شد.
نظر شما