به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی صفدری زاده عصر دوشنبه در نشست خبری با بیان اینکه خراسان جنوبی ظرفیتها، پتانسیلها و فرصتهای بسیاری برای سرمایه گذاری دارد، اظهار کرد: زیرساختهای لازم برای جذب سرمایه گذاران در این منطقه فراهم است.
وی با بیان اینکه هیچ محدودیتی در جذب سرمایه گذاران نداریم، عنوان کرد: مجوزهای مورد نیاز ظرف مدت ۴۸ ساعت صادر میشود.
وی با بیان اینکه تا کنون ۶۷۹ میلیارد تومان توسط سرمایه گذاران داخلی و خارجی در منطقه ویژه انجام شده است، تصریح کرد: همچنین برای تأمین و آماده سازی زیرساختهای مختلف تاکنون در سایت مرکزی بیرجند ۱۷۲ میلیارد تومان و در سایت مرزی ماهیرود ۴۸ میلیارد تومان هزینه و سرمایه گذاری شده است.
صفدری زاده گفت: یکی از مشکلات منطقه ویژه در دو سایت موجود زیرساخت برق بود که تا حدود ۸ ماه دیگر با برنامهریزیهای انجام شده این مشکل به طور کلی رفع میشود.
وی ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی استان موتور محرکه توسعه اقتصادی است و تا کنون اقدامات بسیار خوبی با تلاش همکاران این مجموعه برای توسعه استان و رشد سرمایه گذاری و اشتغال انجام شده است.
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بهترین عملکرد و دستاورد را برای صادرات کالای ایرانی به افغانستان داشتهایم، گفت: منطقه ویژه میزبان سرمایهگذاران در رشتههای مختلف صنعت، تجارت و اقتصاد است.
مشکلات سرمایه گذاری در خراسان جنوبی اضافهتر از مشکلات سایر نقاط کشور نیست
وی با بیان اینکه برای توسعه اقتصادی باید بخش خصوصی را فعال کنیم، عنوان کرد: اگر بخواهیم بدنه دولتی را بزرگ کنیم مشکلات حل نخواهد شد.
صفدری زاده با بیان اینکه مشکلات و موانع سرمایه گذاری و بخش دولتی اضافهتر از سایر نقاط کشور نیست، بیان کرد: نمیتوان نکاتی که به عنوان مانع وجود دارد را تنها منتصب به خراسان جنوبی دانست.
وی بیان داشت: موانعی در مسیر سرمایه گذار در ایران وجود دارد که بیشتر به دلیل ساختار قانونی و نوع نگاهی که بر انشای آئین نامهها برای فضای کسب و کار ایران مرتبط است.
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی اظهار داشت: اگر شرایط تسهیل میشد وضعیت خراسان جنوبی را برای توسعه در بسیاری از موارد خوب میدیدیم و با رویکرد دولت جدید امیدواریم وضعیت بهتری را شاهد باشیم.
صفدری زاده تصریح کرد: در منطقه ویژه خراسان جنوبی تا کنون ۱۴ واحد در سایت مرکزی و ۲۰ واحد در سایت مرزی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی بیشترین همراهی را با مرز داشته است، گفت: مرز ماهیرود در جایگاهی بالاتر از دیگر مرزهای مشترک با افغانستان مانند میلک و دوغارون قرار دارد و سرمایهگذاران داخلی و افغانستانی این مرز را ترجیح میدهند.
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی بیان کرد: منطقه ویژه ۱۳۷ نفر بیمه شده دارد و اشتغال واحدها در حال حاضر ۸۹۰ نفر است.
به گفته وی با بهره برداری از واحدهای ایجاد شده پیش بینی میشود هزار و ۷۶۲ نفر اشتغال مستقیم در این منطقه ایجاد شود.
وضعیت رو به رشد خراسان جنوبی
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به نقش رسانهها در حمایت از بخش خصوصی گفت: رسانهها میتوانند بهترین پشتیبان کسب و کارها باشد.
وی با بیان اینکه رسانه و بخش خصوصی لازم است که از سیاه نماییها دوری کنند، اظهار کرد: رسانه به عنوان بازویی برای توسعه استان و جذب سرمایه گذار همراه شود.
صفدری زاده با اذعان به اینکه باید سیمای واقعی استان و پتانسیل و ظرفیتها برای جذب سرمایه گذاران منعکس شود، ادامه داد: این استان مزیتهای فراوانی نسبت به حتی برخی از استانهای توسعه یافتهتر دارد.
وی با اشاره به وضعیت رو به رشد خراسان جنوبی در حوزه سرمایه گذاری و اقتصادی بیان کرد: این استان نسبت به ۱۰ سال قبل وضعیت رو به رشدی داشته و میزان اشتغالزایی، بیکاری و امنیت سرمایه گذاری این را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه برخی موارد که به عنوان موانع سرمایه گذاری عنوان میشود بهانه تراشی است، گفت: در شرایط سخت هم میتوان دستاوردهای بزرگ را به دست آورد.
رئیس سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پرداختن فقط به نقاط ضعف و ندیدن نقاط قوت کار درستی نیست، عنوان کرد: زمانی که دستاوردی ایجاد میشود آن را باید پررنگتر کنیم.
صفدری زاده با بیان اینکه در خراسان جنوبی حجم پول و سرمایه زیاد است ولی تمایل به سرمایه گذاری کم است، اضافه کرد: با انعکاس واقعیتها و نظرات افراد موفق در سرمایهگذاری باید زمینه ورود افراد را فراهم کنیم.
نظر شما