به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش محمودی ظهر امروز در نشست خبری هیئترئیسه شورای شهر با اصحاب رسانه اظهار کرد: در این سهماهه آغاز به کار شورا وحدت و همدلی میان اعضا و همچنین تعامل خوبی با دستگاهها ازجمله آبفا داریم.
رئیس شورای شهر اهواز از تبیین سند چشمانداز ۱۴۱۰ اهواز خبر داد و تصریح کرد: این چشمانداز با کمک دستگاههای مختلف در حال آمادهسازی است که بر اساس آن عمل کنیم و دورههای بعدی نیز از این سند استفاده میکنند.
وی با اشاره به موضوع میدان ترهبار الغدیر تصریح کرد: بعضیها فکر میکنند که شورا و شهرداری در قیمتگذاری نرخ میوه تأثیرگذار است در صورتی که این موضوع صحیح نیست و کمیتهای شامل سازمان صمت، تعزیرات و اتحادیه برای قیمتگذاری در میدان وجود دارد.
محمودی ادامه داد: شهر اهواز نیازمند یک میدان ترهبار خوب است و برای توسعه و ظرفیتهای جدید اقدام شده و ما تأکید داریم که هرچه سریعتر این ظرفیتها بالفعل، تکمیل و بهرهبرداری شود.
وی با بیان اینکه شورا و شهرداری دو چالش نیروی انسانی و منابع مالی دارند، عنوان کرد: نخستین کار شورای شهر تشکیل کمیته نیروی انسانی بود؛ پس از اتمام مسئولیت برخی مدیران شهرداری کماکان حقوق آنها پرداخت میشود با اینکه کارایی در سیستم ندارند که باید تکلیف آنها روشن شود اگر توانایی دارند که شهردار از ظرفیت آنها استفاده کند.
وی اضافه کرد: نیروهای شرکتی و پیمانکاری در سایت اداری شهرداری مشغول به کار هستند و در جایگاه خود حضور ندارند که باید ساماندهی شود و به همین منظور سامانه جامع نیروی انسانی راهاندازی خواهد شد تا تمام این موضوعات حل شود.
محمودی بیان کرد: همچنین در این ماه اخیر شهردار حقوق و اضافهکار برخی از افرادی را که مسجل شده در شهرداری حضور ندارند، قطع کرد که این منوال پس از راهاندازی سامانه ادامه پیدا خواهد کرد.
وی به یکی از مصوبات شورا برای موضوع پرداختها اشاره کرد و گفت: مبلغ ۶۰ میلیارد تومان از محل درآمدهای پارکینگ بهصورت قرض به شهرداری پرداخت شود تا پروژههای نیمهتمام فعال شوند.
محمودی در خصوص املاک در اختیار بازنشستگان شهرداری ابراز کرد: در کمیسیون شورای عالی سرمایهگذاری مقرر شده تا تعداد مجموعههای مرتبط با شهرداری بهخصوص املاک مشخص شوند که در اختیار چه کسی هستند و باید شهرداری در سرمایههای خرد و کلان برای حوزهها برنامهریزی کند تا دادهها احصا و ارزش افزوده برای املاک و منازل ایجاد شود.
رئیس شورای شهر اهواز با اشاره به جمعآوری آبهای سطحی تشریح کرد: ۱۰ میلیارد تومان برای جمعآوری آبهای سطحی کنار گذاشته شده است؛ یکی از برنامههای ما در کوتاهمدت ساماندهی شهر است.
محمودی ادامه داد: بر اساس آمار ۲ هزار زباله گرد در اهواز داریم، همچنین در ۶۰ درصد شهر اهواز شبکه جمع آوری فاضلاب اجرا نشده و ۵۰ درصد شبکه فاضلاب اهواز فرسوده است.
وی به حفاری خیابانها توسط آبفا و برخی سازمانهای خدمات رسان و رها کردن کار پس از حفاری و ایجاد مشکل برای مردم اشاره کرد و افزود: ما مجبور به دادن مجوز برای حفاری خیابانها و نوسازی شبکه جمعآوری فاضلاب هستیم اما پیمانکاران آبفا عادت دارند بعد از اتمام حفاری کار را رها میکنند.
محمودی وضعیت پارکهای اهواز پس از سیلاب و کرونا را اسفناک دانست و بیان کرد: بعد از سیلاب ۵۰ درصد پارکهای اهواز از بین رفته و بعد از کرونا به دلیل خاموش کردن پارکها بسیاری از تأسیسات پارکها به سرقت رفت.
وی یادآور شد: تغییر در مدیران شهری شهرداری اهواز کاملاً قطعی است و نیروهای جهادی و انقلابی باید روی کار بیایند چون بزرگترین ضربهها را شهرداری اهواز از بیثباتی مدیریتی خورده اما ثبات مدیریت برای ما مهم است و تغییر مدیران نباید شتابزده باشد.
محمودی تأکید کرد: از نهادهای نظارتی خواستهایم که در زمینه ترک فعلهای مدیران شهری شهرداری اهواز ورود کند.
نظر شما