۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۰۱

رئیس سازمان بورس در صحن مجلس:

تشکیل کمیته مشترک بانک مرکزی وبورس/رشد بازار به نفع حقوقی‌ها است

تشکیل کمیته مشترک بانک مرکزی وبورس/رشد بازار به نفع حقوقی‌ها است

رئیس سازمان بورس گفت: کمیته مشترک کاری بین بازار بورس و بانک مرکزی تشکیل شده و مسائل مشترک بازار سرمایه و بانک مرکزی در حال حل و فصل است.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه جلسه علنی روز سه شنبه و در جریان بررسی وضعیت بازار بورس، «مجید عشقی»، رئیس سازمان بورس گفت: برنامه ریزی های خوبی برای ایجاد ثبات در بازار سرمایه انجام شده است. اعتماد عمومی در یک پروسه چندین ساله تخریب شد و یک باره بر نمی گردد. به کمک همه سیاست گذاران برای بازگشت اعتماد مردم نیاز داریم.

روند سودآوری بورس در بلندمدت مشکلی ندارد

وی در تشریح رئوس برنامه هایش برای بازگشت اعتماد مردم به بازار سرمایه، اظهار داشت: حمایت از حقوق سرمایه گذاران با تأکید بر منافع بلندمدت بسیار مهم است. بازار سرمایه را باید با دید بلندمدت نگاه کرد. در بلندمدت روند سودآوری بورس مشکلی ندارد. نوسانات کوتاه مدت سرمایه گذاران را نگران کرده است که با برنامه ریزی قابل حل است.

رئیس سازمان بورس تأمین مالی تولید از بازار سرمایه را امری مهم خواند و تأکید کرد: تا اوایل سال گذشته کمتر از صد هزار نفر در بازار بورس فعال بودند و سامانه های نظارتی بورس متناسب با این جمعیت بود اما با افزایش تعداد سهامداران سامانه های نظارتی موجود پاسخگو نیست و باید سامانه های نظارتی هوشمند طراحی شود.

عشقی افزود: برنامه مدونی در خصوص فضای مجازی و کمک گرفتن از سهامداران برای نظارت و تصمیم گیری در بازار بورس داریم. کوچکترین تصمیم در ارکان اقتصادی دولت و مجلس خود را به شکل نوسانات در بورس نشان می دهد. نمی توانیم تصمیماتی در مورد قیمت گذاری دستوری داشته باشیم و نتیجه آن را در بورس مشاهده نکنیم.

برنامه سازمان بورس برای ابتکار عمل در فضای مجازی

وی در خصوص مأموریت های اصلی سازمان بورس گفت: نقد شوندگی سهام و تعامل و ابتکار عمل در فضای مجازی از مأمویت های بزرگ سازمان بورس است. بخش اصلی سهام در بازار بورس نقد شونده است و در حال برنامه ریزی برای تعامل و ابتکار عمل در فضای مجازی هستیم.

رئیس سازمان بورس تصریح کرد: بازار گردانی سهام امری مهم است بنابراین سازمان بورس هیچ شرکتی را بدون بازارگردان در عرضه اولیه پذیرش نمی کند.

۵ درصد بازار سرمایه را اوراق بدهی تشکیل می دهد

عشقی بازار بدهی را یکی از بخش های اصلی بازار بورس خواند و تأکید کرد: در کل دنیا بازار بدهی بخش اصلی بازار بورس است، بازار بدهی بازار کوچکی است و ۵ درصد بازار سهام را اوراق بدهی تشکیل می دهد. برنامه ریزی ما این است که این بازار بزرگ و قابل استفاده شود.

وی با بیان اینکه همکاری بسیار خوبی بین بازار سرمایه و بانک مرکزی وجود دارد، خاطرنشان کرد: کمیته مشترک کاری بین بازار بورس و بانک مرکزی تشکیل شده و مسائل مشترک بازار سرمایه و بانک مرکزی در حال حل و فصل است که اثر خوبی در بازار بورس خواهد داشت.

رئیس سازمان بورس ادامه داد: صد درصد شرکت های پذیرفته شده در بورس، اطلاعات خود را به موقع منتشر می کنند. برنامه ما افزایش کیفیت گزارش هاست.

عشقی با تأکید بر لزوم رسیدگی به شکایات مردمی در مورد بازار سرمایه، اظهار داشت: تلاش داریم دلخوری ها و مشکلات سهامداران را پاسخ دهیم.

رشد بازار بورس به نفع شرکت های حقوقی است/منطقی نیست که بازار را خراب کنند

وی تصریح کرد: دستورالعمل های جدیدی برای اعطای مجوز نوشته شده است. در حوزه تأمین سرمایه و سبدگردان ها، مجوزها به سرعت در حال صدور است و با استفاده از این شرکت ها می توانیم خدمات بهتری به سرمایه گذاران ارائه کنیم.

رئیس سازمان بورس با اشاره به تلاش دولت برای بازگشت آرامش به بازار بورس گفت: شرکت های حقوقی بخش عمده بازار بورس را در تملک دارند. منطقی نیست که بازار را خراب کنند چون سرمایه ها از بین می رود. از شرکت های حقوقی خواسته ایم در مقاطعی که بازار بورس دچار نوسان است، فروش خود را کنترل کنند. به نفع حقوقی ها است که بازار بهتر شود.

وی تأکید کرد: زمانی که بازار بورس رشد کند، دولت و شرکت های حقوقی می توانند اوراق عرضه کنند. بنابراین به نفع دولت و شرکت های حقوقی است که بازار بورس رشد کند.

کد خبر 5347439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha