به گزارش خبرنگار مهر، سومین همایش ملی و اولین همایش بینالمللی حکمرانی متعالی صبح امروز (سهشنبه) در محل سالن همایش وزارت کشور برگزار شد.
مهدی غضنفری رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی در این همایش با اشاره به اینکه مدیریت با حکمرانی متفاوت است گفت: حکمرانی همزاد بشر است که در عصر جدید نرمتر و منابع قدرت نیز متکثر شده است و بخش خصوصی نیز بخشی از قدرت را در اختیار دارد.
وی در ادامه افزود: در حکمرانی میخواهیم اندیشه را به عمل تبدیل کنیم؛ مثلا در حکمرانی متعالی که در کشور ما در مفهوم حکمرانی اسلامی است، ما یک مجموعه ارزشهای دینی داریم و میخواهیم این مجموعه ارزشها را در اجرا به زندگی مردم تبدیل کنیم که این پیچیده ترین داستانی است که ما گرفتار آن هستیم.
رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی اظهار کرد: شما نمیتوانید بگویید من نرخ رشد ۸ درصد میخواهم اما بخش خصوصی در آن نقشی نداشته باشد زیرا بخشی از قدرت در بخش خصوصی است.
غضنفری با بیان اینکه امروز جوامع یکدست نیستند تاکید کرد: اندیشههای متکثری در جامعه هستند که باید آنها را به همگرایی برسانیم. به لحاظ نظری دست ما فوقالعاده پر است، مانند عدالت، شفافیت و... اما وقتی میخواهیم برای اینها، اهداف و شاخص در نظر بگیریم کار سخت میشود و تنزل پیدا میکند.
وی با تاکید بر اینکه مسئلهای که قابل سنجش نباشد قابل مدیریت نیز نیست، عنوان کرد: حکمرانی دارای سه بخش است، برنامه ریزی، اجرا و رفع تزاحمات و تعارضات که سختترین وظیفه موجود در این کره خاکی است.
رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی بیان کرد: وقتی مجلس جدید مستقر شد، ما تلاش زیادی کردیم که مجموعهای از آموزشهای حکمرانی برای قوه مقننه انجام دهیم، نامهنگاریهای زیادی نیز انجام دادیم، اما با کمال تاسف موفق نشدیم این دورههای آموزشی را برگزار کنیم.
غضنفری با اشاره به اینکه وظیفه این مدرسه فراهمسازی بستر آموزش است، ادامه داد: نه در صحن به صورت عمومی و نه در کمیسیونها به صورت اختصاصی موفق به برگزاری این دوره نشدیم. با اینکه همچنان فکر میکنیم حکمرانی در هر جایی که هست نیاز به این آموزشها دارد.
غضنفری خاطرنشان کرد: البته تکرار میکنم ما بستر آموزشها را فراهم میکنیم نه اینکه معلم و اساتید آن دورهها باشیم بلکه اساتید ویژهای از حوزه علمیه و دانشگاه انتخاب خواهیم کرد.
نظر شما