به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین میرشفیع امروز در سیزدهمین همایش قیر و آسفالت با اشاره به اسرافی که در زمینه مدیریت مصرف قیر داریم، گفت: اختصاص قیر باید به صورت مداوم به پروژههای عمرانی صورت گیرد. ما در سال ۲.۵ میلیون تن مصرف داخلی قیر داریم و مابقی آن را که حدود همین مقدار است، صادر میکنیم.
وی افزود: قیرسازان در شرایطی هستند که ۳۰ درصد محصول خود را ارزانتر از بازارهای خلیجفارس میفروشند که خسارت زیادی به آنها وارد میکند.
مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور پروژههای عمرانی یادآور شد: شدت مصرف انرژی اعم از نفت، گاز و برق در کشور بالاست و به سرعت در حال مصرف انرژی هستیم که سبب شده بهرهوری تولید فرآوردههای نفتی از جمله قیر کاهش یابد. این در حالی است که توانایی فنی انواع قیر را در کشور داریم و با اصلاح آنها و افزایش کیفیت قیر، مصرف این محصول کاهش مییابد.
میرشفیع به اهمیت مدیریت مصرف قیر در ارتقای کیفیت آسفالت اشاره کرد و افزود: کنترل کیفیت قیر در همه مراحل از زمان تولید تا مصرف در پروژه را آغاز کردهایم. در همه کارخانههای قیر و آسفالت، آزمایشگاه کنترل کیفیت راهاندازی شده است. همچنین برای اپراتورهای شرکتهای قیرساز، دورههای آموزشی برگزار کردهایم.
وی با اشاره به فرسوده بودن تجهیزات کارخانههای تولید قیر که سهم بسزایی در کاهش کیفیت محصول دارند، یادآور شد: اگر اپراتور کارخانه قیر و همچنین اپراتور فینیشینگ قیر در سر پروژه از دانش کافی برخوردار نباشند، تمام پروتکلهای کاهش مصرف قیر را زیر سوال خواهند برد.
نظر شما