به گزارش خبرنگار مهر، مجید بلندنظر سهشنبه در نشست با امام جمعه بندرعباس و نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان که به مناسبت هفته «کارآفرین» برگزار شد، با اشاره به برنامهها و استراتژیهای صندوق کارآفرینی امید در استانها، اظهار کرد: سه طرح «روستا یک محصول»، «روستای بدون بیکار» و «صندوقهای خرد محلی» برای ایجاد اشتغال و تحقق توسعه متوازن در استان هرمزگان در حال اجرا است.
وی با اشاره به شعار «هر خانه یک کارخانه»، عنوان کرد: تلاش کردهایم که در ابتدا ظرفیتهای هر شهرستان شناسایی شود تا برنامهریزیها متناسب با ظرفیتهای هر منطقه انجام شود و ظرفیتها بالفعل شوند.
سرپرست صندوق کارآفرینی امید استان هرمزگان با ذکر این نکته برای توانمندسازی جامعه هدف، از ظرفیتها و پتانسیلهای محلی و منطقهای استفاده میشود، بیان داشت: گیاهان دارویی، آبزیپروری، صنایع دستی، گردشگری و … از جمله حوزههایی است که در استان هرمزگان شناسایی شده و میتواند اشتغال مناسبی را ایجاد کند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در شهرستان حاجی آباد پتانسیلهای خوبی برای کشت گیاهان دارویی وجود دارد و بازدیدهایی برای شناسایی افراد انجام شده و به زودی اتفاقات خوبی در این حوزه رقم میخورد.
بلندنظر با بیان اینکه صنایع دستی استان هرمزگان یکی از پتانسیلهای خوب هرمزگان است، ابراز داشت: در صورتی که یک مکان در اختیار صندوق کارآفرینی امید قرار گیرد، آمادگی این را داریم که یک نمایشگاه دائمی صنایع دستی در شهر بندرعباس ایجاد کنیم.
وی با اشاره به این نکته که یک مدل سرمایهگذاری و بازاریابی ابتکارانه برای این امر طراحی شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شهر بندرعباس به عنوان شهر خلاق در زمینه صنایع دستی شناخته شده و از طرفی سالانه میزبان میهمانان داخلی و خارجی زیادی است، راهاندازی نمایشگاه دائمی صنایع دستی میتواند مفید واقع شود.
بلندنظر گفت: یکی از راهحلهای ایجاد جهش تولید در بخش کشاورزی احداث صنایع تبدیلی در هرمزگان به خصوص شرق استان است تا بتوان ارزش افزوده بیشتری را برای محصولات کشاورزی خلق کرد.
سرپرست صندوق کارآفرینی امید استان هرمزگان با بیان اینکه گسترش اقامتگاههای بومگردی هرمزگان در دستور کار قرار دارد، تشریح کرد: اعطای تسهیلات خرد متناسب با ظرفیتهای هر منطقه میتواند اشتغال بیشتری را نسبت به پروژههای بزرگتر ایجاد کند به عنوان مثال اگر تسهیلات خرد تا ۳۰۰ میلیون تومان در اختیار اقامتگاههای گردشگری قرار گیرد، اشتغال بیشتری نسبت به پروژههای بزرگتر مانند هتل ایجاد میشود.
بلندنظر با ذکر این نکته که هدف صندوق کارآفرینی امید، توزیع پول نیست، گفت: هدف صندوق کارآفرینی امید، حمایت از اقشار آسیبپذیر، ایجاد اشتغال و محرومیتزدایی در استان هرمزگان است.
وی با اشاره به این نکته که تسهیلات صندوق به صورت هدفمند توزیع میشود، اذعان کرد: نظارت لازم قبل و پس از پرداخت تسهیلات وجود دارد. توانمندسازی افراد و ایجاد شغل در فرایند اعطای تسهیلات محقق خواهد شد و پس از آن نیز برای بازاریابی و فروش به کمک دریافت کنندگان تسهیلات خواهیم رفت.
اقدامات خوبی در راستای محرومیت زدایی در هرمزگان انجام شده است
حجتالاسلام عبادیزاده امام جمعه بندرعباس و نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نیز در این نشست ضمن تبریک هفته کارآفرین، اظهار کرد: اقدامات بسیار خوبی توسط صندوق کارآفرینی امید هرمزگان در راستای محرومیتزدایی در استان هرمزگان انجام شده است و امیدوارم استمرار داشته باشد.
وی با ذکر این نکته که در این برهه زمانی باید به صورت جهادی برای برقرار عدالت و تحقق توسعه متوازن تلاش کنیم، ابراز داشت: خوشبختانه برنامههای خوبی در این نشست ارائه شد و امیدوارم نهادهای مسئول برای تحقق آنها همکاری لازم را داشته باشند و من نیز با تمام توان در کنار شما خواهم بود.
امام جمعه بندرعباس و نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه سه طرحی که در استان هرمزگان توسط صندوق کارآفرینی امید در حال اجراست در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی محسوب میشود، خاطرنشان کرد: موضوع اشتغال یکی مهمترین چالشهای استان هرمزگان است که باید برای حل آن برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت طراحی شود.
حجتالاسلام عبادیزاده ضمن تاکید بر لزوم احداث صنایع تبدیلی برای ایجاد جهش تولید در بخش کشاورزی، گفت: از تلاشها و اقدامات جهادی صندوق کارآفرینی امید در استان هرمزگان قدردانی میکنم.
نظر شما