۲۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اردبیل:

شعر مرثیه آذربایجان از فاخرترین ژانرهای ادبی کشور است

شعر مرثیه آذربایجان از فاخرترین ژانرهای ادبی کشور است

اردبیل - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: شعر مرثیه آذربایجان ازفاخرترین ژانرهای ادبی کشور است و آثار سترگ مرثیه و نوحه خوانی را به جهان معرفی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله بحرالعلومی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست تخصصی مرحله استانی پانزدهمین دوره مسابقات قرآنی «مدهامتان» که با حضور اساتید قرآنی استان اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: استعدادهای قرآنی باید برای طی مدارج بالا و کشف این استعدادها از سوی مراکز قرآنی و کانون‌های مساجد هدایت و حمایت شوند.

وی با اشاره به اظهارات مزاح گونه یکی از حاضرین در خصوص سختی تکلم به زبان فارسی ضمن تاکید بر افتخار ایرانیان به زبان وحدت آفرین و فاخر فارسی خاطرنشان کرد: در عین حالی که ما به زبان مشترک ایرانیان که در مقطعی به عنوات زبان بین‌المللی از شرقی‌ترین نقطه عالم تا قلب اروپا را تحت تأثیر خود قرار داده است، زبان را به عنوان وسیله‌ای برای گسترش فرهنگ قرآنی و اهل‌بیتی گرامی می‌داریم، کما اینکه بزرگترین افتخار زبان ترکی نیز این است که سومین زبان ترویج فرهنگ اسلامی و اهل‌بیتی بعد از زبانهای عربی و فارسی است و شعر مرثیه اهل بیت در این زبان فاخرترین ژانر ادبی جهان است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: این ادبیات نشان دهنده عشق و علاقه به اهل بیت (ع) و تبعیت از حدیث ثقلین و به موازات آن عمل به قرآن کریم است که از حریم آنها حفاظت کند.

بحرالعلومی با اشاره به اینکه برگزاری مرحله استانی پانزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم در استان اردبیل را به فال نیک می‌گیریم، ادامه داد: از همه فعالان کانون‌های مساجد دعوت می‌کنیم تا در این دوره از مسابقات حضور فعالی داشته باشند.

وی گفت: امروز ما در معرض بسیاری از محدودیت‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای و تحریم‌ها قرار داریم اما در زمینه فعالیت‌های فرهنگی هیچ محدودیتی وجود ندارد و باید در معرفی ظرفیت‌های فعالان فرهنگی همت بیشتری داشته باشیم چرا که اگر غافل باشیم دشمنان تلاش می‌کنند تا این قشر را به سمت خود بکشند.

بحرالعلومی افزود: کشف استعدادهای جوان باید مهمترین برنامه مراکز فرهنگی به ویژه فعالان کانون‌های مساجد باشد تا شاهد نقش آفرینی مفاخر فرهنگی و هنری در برنامه‌های فرهنگی جامعه باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ادامه داد: استعدادهای قرآنی نیز از این مسئله مستثنی نیستند و باید برای طی مدارج بالا و کشف این استعدادها از سوی مراکز قرآنی و کانون‌های مساجد هدایت و حمایت شوند.

وی همچنین تاکید کرد: معنویت و شور رقابت‌های قرآنی به اجرای برنامه‌های حضوری است که با کاهش شیوع بیماری کرونا امیدواریم زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شود تا مسابقات با عدالت بهتر و بیشتری بتواند استعدادهای قرآنی را شناسایی و معرفی کند.

کد خبر 5349209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha