۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۵۹

فعال حوزه عدالتخواهی در همدان مطرح کرد؛

مکان یابی نامناسب و عدم شفافیت دو ایراد جدی مشکل پروژه پیچ زندان

مکان یابی نامناسب و عدم شفافیت دو ایراد جدی مشکل پروژه پیچ زندان

همدان_فعال حوزه عدالتخواهی همدان گفت: فارغ از مشکلات متنوع فرهنگی و اجتماعی، ایراد عمده منتقدین، مکان یابی نامناسب پیچ زندان و عدم شفافیت در مسیر طی شده است.

سید علیرضا رسولی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در تمام شهرها چنین پروژه‌های بزرگ در بیرون شهر و مسیرهای ورودی و خروجی ساخته شده‌اند و یا در کنار بزرگراه‌ها و با ظرفیت معبر مناسب ممکن است، ولی ببیند چه مشکلات ترافیکی بوجود آمده است، ادامه داد: در شهر ما همجواری با دو بیمارستان که یکی مرکز اصلی مغز و اعصاب است بسیار مشکل زا خواهد بود.

رسولی با بیان اینکه این پروژه با توجه به اسناد و مدارک موجود در شهرداری پیش پروانه و پروانه ندارد، ادامه داد: در سال ۹۶ الی ۹۷ نهایت مصوبه کمیسیون طبقات این پروژه منفی ۶ بوده است ولی در نقشه معماری که الان ارائه شده است منفی ۷ وجود دارد به همین دلیل مغایرت نقشه معماری این پروژه تأیید نشده است.

وی ادامه داد: در سال ۹۸ این پروژه در شهرداری قراردادی جهت پرداخت عوارض کاربردی و تغییر پروانه دارد که با توجه به نامه دادگستری در شورای پنجم در تاریخ ۵ اسفند ماه سال ۹۹ ابطال شده است.

رسولی با بیان اینکه در کمیسیون ماده ۵ در سال ۹۶ در موقع تصویب اشاره به این نکته شده است که زمین این پروژه که ۹ هزار ۲۳۰ متر، از اداری به تجاری تغییر کند در صورتی که موارد خواسته شده رعایت شود ولی بند ۳و۴ از سال ۹۶ مسکوت مانده است تصریح کرد: بند ۳ شامل این موضوع است که بدیهی است مشاور طرح مکلف به ارائه طرح‌ها و گزارشات ترافیکی خواهد بود همچنین در بند ۴ بر اساس ترافیکی بودن محل پیش بینی لازم باید انجام گیرد. / شهرداری باید تمهیدات مناسب ترافیکی را پیش بینی کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه ملایر در همدان ادامه داد: آخرین فصل پیوست ترافیکی در تاریخ ۶/۶ /۱۴۰۰ و پیوست فرهنگی متعلق به اسفند ماه ۹۹ است که ارائه شده ولی در جایی بررسی نشده است.

وی ادامه داد: معاونت شهرسازی وزارت راه بعد از مطالعه پرونده اسکای مال به همدان در ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۹ نامه می‌دهد که به علت همجواری با بیمارستان و بار ترافیک این مستندات و پیوست‌های ترافیکی به وزارتخانه ارسال شود و تا زمان بررسی هرگونه اقدامات اجرایی ممنوع است.

رسولی گفت: در ۲۴ اسفند ماه معاونت عمرانی استاندار در ۷ بند پاسخ این نامه داده است ولی مستندات ارسال نمی‌گردد مجدد در ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ زیر مجموعه معاونت شهرسازی وزارت را نامه‌ای به معاونت عمرانی استاندار می‌دهد و جواب بندها را ارائه می‌دهد و در انتها تاکید می‌کند که منتظر پیوست‌ها و مستندات هستیم ولی تاکنون این پیوست‌ها و مستندات به دلایل مبهم تا کنون ارسال نشده است.

وی در ادامه با بیان اینکه معاونت فنی استانداری این پیوست‌ها را برای کارگروه شهرداری ارسال کرده است کارگروه شهرداری این پیوست‌ها را به شورای ترافیک ارجاع می‌دهند در حالی که اگر پیوست‌ها حاضر است چرا برای بررسی به محل و جایگاه قانونی ارسال نمی‌شود

رسولی با تاکید بر اینکه این مصوبه در سال ۹۶ توسط کمیته فنی سطح اشغال را ۴۰ درصد مشخص کرده است اما در کمیسیون به ۸۰ درصد تغییر می‌کند خاطرنشان کرد: در حوزه سرمایه گذاری قرارداد مشارکت در جهت ساخت بسته شده است مابین شرکت مخابرات و سرمایه گذاری بدین معنا که ۷۰ درصد به سرمایه گذار و ۳۰ درصد به صاحب زمین (مخابرات) تعلق بگیرد و این سوال مطرح است، آیا مبلغ مشارکت در این منطقه اینگونه است.

فعال حوزه عدالتخواهی همدان ادامه داد: اشغال خیابان هنرستان برای هدف مطالعه ایجاد شده است و در حالی که پروژه نه پیش پروانه دارد و نه پروانه چرا باید خیابان هنرستان و میرزاده عشقی یک لاین مسدود باشد و باید سوال کرد آیا برای همه همین گونه اجازه داده می‌شود.

رسولی گفت: کسانی که تاکید بر سرمایه گذاری دارند باید آگاه باشند که سرمایه گذاری چه درآمد و هزینه‌های را ایجاد خواهد کرد تا زمانی که این دو مسئله آنالیز نشود و منشور وار به این مسئله نگاه نشود به خطا خواهیم رفت.

رسولی در پایان گفت: ماهیت کار سرمایه گذاری و نمودار درآمد و هزینه باید رسم شود که این پروژه چه درآمدی و هزینه‌های برای شهر در بر خواهد داشت تا مشخص شود آیا اگر این پروژه در جای دیگری ساخته شود این مزایا را نخواهد داشت.

کد خبر 5351589

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha