خبرگزاری مهر، گروه استانها- آمنه سپهر: با شروع بحران کرونا جلوههای زیبایی از انسان دوستی در همه زمینهها شاهد بودیم که نشان میدهد هنوز مهربانی به قوت خود در قلبهای مردمان کشورمان ریشه دارد.
در این میان خیرین حوزه سلامت شهرستان زرین دشت نیز همچون سایر نیک نامان عرصه سلامت کشور با اقدامات بی نظیر خود در تجهیز و تکمیل نیازهای درمانی این شهرستان سنگ تمام گذاشتند.
زبان در مقابل سخاوت دستان گره گشای خیرین قاصر است و به همین دلیل دستهای مسئولان به نشانه ارادت به این فرشتگان زمینی همیشه ایام به سینه است.
شهرستان زرین دشت به لحاظ آماری، جمعیتی افزون بر ۷۶ هزار نفر را در دل خود جای داده است.
این شهرستان با مرکزیت حاجی آباد دو شهر دیگر به نامهای دبیران و شهر پیر دارد در چند ساله اخیر و با شیوع ویروس کرونا موج همدلی در این شهرستان بیش از پیش فراگیر شده و هر کس به فراخور توانایی خود برای دستگیری از همنوعان خود تلاش میکند.
در این میان نقش خیرین حوزه سلامت و درمان این شهرستان بیشتر از سایر کمکهای مومنانه به چشم میآید، زیرا تکمیل و تجهیز مراکز درمانی خدمات ماندگاری است که تا ابد برای بانیان آن باقیات صالحات به جای میگذارد طی اقداماتی بی نظیر و در شرایطی که بحران اقتصادی بر زندگی تمام خانوارها سایه افکنده با تلاش شورای خیرین تأمین سلامت شهرستان زرین دشت جمعی از خیرین نیک نام این حوزه شناسایی و با رایزنیهای متعدد در گوشه و کنار این شهرستان اقدامات بسیار خوبی در حوزه تکمیل و تجهیز مراکز درمانی انجام گرفته است.
کمک ۷ و نیم میلیاردی خیرین حوزه سلامت حاجی آباد به حوزه بهداشت و درمان
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت از کمک ۷ میلیارد و ۵۶۸ میلیون تومانی خیرین سلامت زرین دشت خبر داد.
عبدالرسول تقوی در حاشیه بازدید از طرحهای خیر ساز بهداشت و درمان شهرستان این شهرستان که با حضور معاون مجمع خیرین تأمین سلامت فارس برگزار شد، اظهار داشت: شهرستان زرین دشت یکی از شهرستانهای است که خیرین آن در زمینه مشارکت مردمی در حوزه سلامت همکاری بسیار خوبی با مجموعه بهداشت و درمان دارند.
وی افزود: توسط خیر نیک اندیش حاج عبدالرحمن کوهی تفاهم نامه احداث بخش جراحی عمومی بیمارستان امام موسی کاظم (ع) این شهرستان به مساحت ۵۶۳ مترمربع و با ۲۰ تخت بیمارستانی با تأمین اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی منعقد شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت از دیگر اقدامات ارزشمند این خیر حوزه سلامت زرین دشت را خرید یک دستگاه آمبولانس تویوتاهایس ۲۷۰۰ سی سی به مبلغ ۲۲ میلیارد ریال عنوان کرد.
تقوی از آغاز احداث فاز دوم بخش LDRزایشگاه بیمارستان این شهرستان توسط ورثه شاه میرزا طهماسبی با مبلغی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان نیز خبر داد و گفت: بخش زنان و زایمان این شهرستان هم از ابتدای کار بصورت خیر ساز به نیابت از زوج جوان مرحوم نامدار و مرحومه فاطمه بابایی با مبلغی بالغ بر یک میلیارد با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی به متراژ ۳۶۰ مترمربع در ۱۴ تخت ساخته و در بهمن ماه ۹۹ افتتاح و در حال بهره برداری میباشد.
این مقام مسئول همچنین از خرید دستگاه آزمایشگاهی (ویداس) به ارزش ۲ میلیارد ۶۸۰ میلیون ریال توسط خیرین شهر حاجی آباد خبر داد.
کمک ۶ میلیارد و ۷۱۰ میلیون تومانی خیرین شهرپیری در پویش سلامت
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت در بخش دیگری از سخنان خود به مشارکت مردم شهر «شهرپیر» از توابع بخش ایزدخواست شهرستان زرین دشت در جمع آوری کمکهای خیرخواهانه برای تأمین تجهیزات درمانی این شهر ۱۰ هزار نفری اشاره کرد و گفت: اعضای شورای خیرین تأمین سلامت بخش ایزدخواست شهرستان زرین دشت نیز در اقدامی ماندگار با راه اندازی پویش سلامت، خیرین این منطقه را برای کمک به حوزه بهداشت درمان ترغیب کردند.
تقوی با بیان اینکه استفاده از مشارکت عمومی و خیرین نقش مهمی در ارتقای سلامت دارد، اظهار کرد: خیرین حوزه سلامت شهرپیر با جمع آوری کمکهای مردمی یک دستگاه رادیولوژی دیجیتال با متعلقاتی به ارزش یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان به مرکز جامع سلامت شهرپیر اهدا کردند.
وی همچنین از خرید دستگاه سونو گرافی به ارزش ۸۳۰ میلیون تومان توسط ورثه مرحوم صفدر گیوتاج در این شهر خبر داد و گفت: عملیات احداث ساختمان مرکز بهداشتی شهرپیر نیز با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصدی توسط یعقوب حسنی شنبدی یکی از خیران حوزه سلامت این شهر در حال احداث است.
این مسئول اضافه کرد: احداث اورژانس جادهای پنج چاه نیز توسط دیگر خیر حوزه سلامت شهرپیر با هزینه کرد ۴۰۰ میلیون تومانی و اهدا زمین جهت حوزه سلامت به ارزش ۶۰۰ میلیون تومانی اقدام بعدی این خیرین است.
موانع از پیش پای خیرین حوزه سلامت دبیران بر داشته شود
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت با تاکید به اقدامات خوب خیرین حوزه سلامت شهر دبیران ابراز کرد: مسئولان شهرستان موانع پیش رو خیرین را بردارند تا آنان ترغیب به مشارکت در خدمات عام المنفعه شوند.
تقوی متذکر شد: در شهر دبیران خیر نیک اندیش قاسم چوگان با حمایت مالی ۵۵۰ میلیون تومانی خود زمینه خرید دستگاه مامو گرافی و CR فراهم کرده است.
او ادامه داد: در سال گذشته هم از طرف این خیر مبالغی جهت گاز کشی مرکز دبیران پرداخت گردیده و در دستور کار است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان زرین دشت با بیان اینکه باید زمینه مشارکت فعال خیرین در حوزه سلامت فراهم شود، یادآور شد: لازم است با حذف بروکراسیهای اداری و دست اندازها زمینه همکاری و مشارکت خیرین در این حوزه هموار شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان زرین دشت همچنین از کمک ۴۱ میلیون تومانی خرید دستگاه بیلی روبین پوستی توسط آقای دروند یکی از خیرین دیگر شهر دبیران خبر داد.
ارتقای سلامت در گروی تعاملات بین بخشی و همدلی خیران با حوزه درمان است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و رابط مؤسسه خیریه تأمین سلامت شهرستان زرین دشت نیز در سخنانی ارتقا سلامت جامعه را در گروی تعاملات بین بخشی و همدلی و همکاری مردم با حوزه درمان دانست و گفت: در این بین نقش خیرین بر هیچکس پوشیده نیست و موجب افتخار خیرین سلامت است که به لطف الهی با یکی از ارزشمندترین نعمات الهی یعنی نعمت سلامت سر و کار دارند.
حیدر مرادی ضمن قدردانی از خیرین حوزه سلامت به نقش خیرین سلامت در این شهرستان پرداخت و گفت: با توجه به جلسات مستمری که با خیرین گرامی داشتهایم منجر به افزایش فعالیت هدفمند آنان در راستای اولویتهای نظام سلامت شده است و توانستهایم با جذب دهها میلیارد ریال کمک خیرین در جهت ساخت تجهیز و تکمیل مراکز درمانی، بهداشتی و تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز شهرستان زرین دشت گام برداریم.
سهم ۶۰ درصدی شهرستانهای فارس از پروژههای درمانی خیر ساز
معاون مجمع خیرین تأمین سلامت استان فارس در حاشیه دیدار با خیرین سلامت شهرستان زرین دشت و بازدید از پروژههای بهداشتی و درمانی خیر ساز این شهرستان به خبرنگار مهر، گفت: میزان مشارکت مردم در خدمات عام المنفعه یک شاخص توسعه یافتگی در کشور محسوب میشود.
دکتر اسمعیل اسکندری افزود: قله این سرمایههای اجتماعی در مشارکت شورای خیرین تأمین سلامت متبلور و شکوفا میشود.
وی با بیان اینکه استان فارس پیشگام در عرصه پزشکی در سطح ملی است و در برخی بخشها مانند مرکز پیوند بعنوان بزرگترین مرکز پیوند دنیا در حد بین المللی مطرح است، ابراز کرد: مجمع خیرین سلامت فارس نیز مانند مرکز پیوند اعضای شیراز نشانگر پیشگامی فارس به عنوان الگوی پزشکی و مشارکتهای اجتماعی در کشور است.
معاون مجمع خیرین تأمین سلامت استان فارس بیان کرد: اعضای شورای خیرین تأمین سلامت ملجا و مرجع مردم در شهرستانها هستند که با خیر خواهی، سرمایههای فنا پذیر خود را صرف خدمات عام المنفعه و ماندگار میکنند.
اسکندری تاکید کرد: مجمع خیرین تأمین سلامت فارس نزدیک به دو دهه است که با شناسایی نیازهای حوزه درمان و با هدف ساماندهی و هدفمند کردن مساعدتهای خیرین در توسعه زیر ساختهای حوزه سلامت برکات و خدمات شایانی را به جامعه سلامت استان و جنوب کشور داشته است.
این مقام مسئول به حمایتهای مداوم خیرین حوزه سلامت و درمان در دو دهه اخیر اشاره کرد و گفت: دستاوردهای شورای خیرین تأمین سلامت فارس با احداث ۱۸ بیمارستان و توسعه ۳ هزار تخت بیمارستانی کمک زیادی به تأمین فضاهای درمانی استان کرده است.
معاون مجمع خیرین سلامت استان فارس، احداث ۱۹ مرکز اقامتگاه بیمار و ۱۳۵ مرکز بهداشتی درمانی، احداث ۱۰۸ پایگاه اورژانس ۱۱۵و احداث ۵ مرکز آموزشی از دیگر اقدامات ماندگار مجمع خیرین تأمین سلامت فارس عنوان کرد.
اسکندری همچنین از تأمین هزینه خرید ۶۰ دستگاه خودروی اداری و آمبولانس در این استان خبر داد و گفت: در دو دهه گذشته بیش از ۲۵۰۰ مورد تفاهم نامه همکاری توسط این مجمع با خیرین جهت توسعه زیرساختهای حوزه سلامت استان منعقد شده است که ۶۰ درصد آن سهم مشارکت شهرستانهای استان فارس است.
به گفته معاون مجمع خیرین سلامت استان فارس ارزش ریالی مساعدتهای خیرین ۱۵ هزار میلیارد تومان در دو دهه اخیر بوده است که با توجه به نرخ امروز میزان مشارکت بسیار بالایی میباشد.
به گزارش خبرنگار مهر، در بازدید میدانی معاون امور شهرستانهای مجمع خیرین تأمین سلامت استان فارس از پروژههای درمانی خیر ساز چهار تفاهم نامه با مساعدت خیرین بزرگوار به ارزش ریالی یکصد میلیارد ریال امضا و منعقد شد.
ذکر این نکته حائز اهمیت است که زبان در ستایش اقدامات این خیرین قاصر است، زیرا از بعد معنوی فعالیتهای خدا پسندانه نیک اندیشان عرصه سلامت فارس قابل احصا نیست و قطعاً در نزد خداوند متعال محفوظ و ماجور است به همین منظور و به رسم ادب دستان مردم و مسئولین در برابر سخاوتمندی این نیک نامان تا همیشه بر سینه است.
نظر شما