به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ اصغر زارع ظهر سه شنبه در دومین جلسه شورای راهبردی تصادفات پلیس راهور اصفهان اظهار داشت: در هفت ماه نخست سال جاری تعداد ۹ هزار و ۸۸۹ تصادف خسارتی در استان اصفهان رخ داده که از این تعداد چهار هزار و ۲۶۱ فقره تصادف منجر به مجروحیت شده است.
وی افزود: از تعداد کل تصادفات استان دو هزار و ۷۷۰ فقره جرحی بوده که نسبت به سال گذشته کاهش دو درصدی داشته است، همچنین در این مدت زمان ۳۱۷ فقره تصادف منجر به فوتی رخ داده که منجر به فوت ۳۸۰ نفر شده است که آمار آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش هشت درصدی داشته است.
رئیس پلیس راه استان اصفهان ادامه داد: از تعداد کل تصادفات جرحی و فوتی استان ۲۳ درصد متعلق به شمال، ۲۳ درصد متعلق به شرق، ۱۹ درصد متعلق به جنوب و ۳۵ درصد به غرب استان اختصاص دارد که نشان از پرخطر بودن جادههای غرب استان اصفهان است.
معرفی نقاط پر تصادف استان اصفهان
وی در خصوص محورهای پر تصادف ۷ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: آزادراه اصفهان کاشان با ۵ تصادف فوتی و ۹ نفر جان باخته، اتوبان فرودگاه با ۳ تصادف فوتی و ۴ جان باخته، محور سمیرم یاسوج با ۵ تصادف و ۹ جان باخته، محور مبارکه با ۴ تصادف و ۹ جان باخته، محور دهق علویجه با ۶ تصادف و ۹ جان باخته و محور عسگران داران با ۴ تصادف و ۶ جان باخته پرخطرترین جادههای استان اصفهان هستند.
زارع با بیان اینکه در استان اصفهان ۶۷ نقطه پرتصادف برون شهری شناسایی شده که از این تعداد ۲۹ مورد به طور کلی رفع شده است، افزود: از جان باختگان محورهای استان اصفهان ۶۶ درصد پلاک بومی و ۳۴ درصد پلاک غیر بومی داشتهاند.
وی در خصوص برخورد پلیس راه با تخلفات جادهای گفت: در هفت ماهه نخست سال جاری برخورد با سرعت غیرمجاز ۱۷ درصد، سبقت غیر مجاز ۱۶ درصد، انحراف ۱۳ درصد، نبستن کمربند ۴۰ درصد، استفاده از تلفن همراه ۵۸ درصد و نقص سیستم ۲۷ درصد افزایش داشته است.
۴۷ درصد متوفیان تصادفات جادهای رانندگان بودهاند
رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به افزایش شش درصدی تردد در جادهها در هفت ماهه نخست سال جاری نسبت به سال گذشته ابراز داشت: این آمار در فروردین ماه ۸۵ درصد، اردیبهشت ۱۳ درصد، خرداد و تیر چهار درصد و مردادماه ۱۷ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، همچنین آمارها حاکی از کاهش هشت درصدی تردد در شهریور و یک درصدی در مهرماه سال جاری است.
وی در خصوص تفکیک جان باختگان سوانح رانندگی در استان اصفهان گفت: از تعداد کل جانباختگان در سال جاری ۴۷ درصد رانندگان، ۴۴ درصد سرنشینان، ۶ درصد عابر پیاده و ۳ درصد رانندگان موتور سیکلت بودهاند که این آمار نشان دهنده لزوم بستن کمربند ایمنی سرنشینان است.
زارع در خصوص دسته بندی تصادفات بر اساس نوع راه گفت: ۶۵ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ میدهد و از ۳۵ درصد باقیمانده ۳۸ درصد تصادفات در بزرگراهها، ۲۱ درصد در محورهای اصلی و ۱۷ درصد در محورهای فرعی رخ میدهد.
۷ درصد تصادفات متعلق به ناوگان عمومی
وی تاکید کرد: ۷ درصد از جان باختگان در ۶ ماه دوم سال ۱۳۹۹ مربوط به ناوگان عمومی حمل مسافر بوده که اتفاق خوبی نیست، باید نظارت بیشتری به این امر انجام بگیرد، برخی از اتوبوسهای درون شهری بدون مجوز حرکت میکنند و رانندگان برخی از اتوبوسهای کارخانجات نیز گواهینامه ندارند.
رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به نقاط و مقاطع مستعد تصادفات در شش ماه دوم سال ۹۹ گفت: محور مبارکه به طالخونچه، محور سمیرم به یاسوج، محور نیک آباد به حسن آباد و محور دهق به علویجه بیشترین مخاطره را در این بازه زمانی داشتهاند.
نظر شما