پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

۲۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰

فرود پرواز قشم به تهران در اصفهان

فرود پرواز قشم به تهران در اصفهان

پرواز مسیر قشم - تهران ظهر، روز شنبه بدلیل بدی آب و هوا و شرایط نامناسب جوی فرودگاه مقصد، در اصفهان به زمین نشست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمدحسین عمادی مدیر روابط عمومی فرودگاه اصفهان اظهار کرد: پرواز شرکت هواپیمایی زاگرس با شماره ۴۰۳۴ که از قشم برخاسته بود، ساعت ۱۲ و ۰۵ دقیقه امروز به سبب شرایط بد آب و هوایی فرودگاه تهران، در اصفهان به زمین نشست.

وی افزود: هماهنگی لازم برای اعزام مسافران به مقصد توسط شرکت هواپیمایی زاگرس انجام شد و این پرواز پس از مساعد شدن هوای تهران در ساعت ۱۳ و ۰۵ دقیقه فرودگاه اصفهان را به مقصد مهرآباد ترک کرد.

عمادی گفت: فرودگاه اصفهان در مدیریت بحران بعنوان مُعین شماره یک فرودگاه‌های تهران، فارس و یزد در مواقع اضطراری تعیین شده است تا در این زمینه ایفای نقش کند و برای ارتقای سطح آمادگی دستگاه‌های امدادی، در طول سال مانورهای عملیاتی در آن برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان در مجموع فرودگاه احتیاطی و مُعین پروازهای ۱۱ استان در زمان بروز حوادث غیرمترقبه و بیش از ۶۰ درصد از پروازهای داخلی فضای کشور محسوب می‌شود.

کد خبر 5356589

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha