به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سعید روستا آزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق بازدید کرد.
حجت الاسلام روستا آزاد ضمن خدا قوت به مدیران مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق بیان کرد: این مرکز توانسته است فعالیتهای خوبی در زمینه عملیاتی سازی ایدههای برتر مبلغان داشته باشد.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: اغلب طلاب و مبلغان ذهنیت مثبتی به فضای کسب و کار نداشته و ورود به این عرصه را از عوامل اختلال در روند تحصیل و تبلیغ خود میدانند. ضروری است که در این خصوص آینده نگری و مطالعههایی در قالب نشستهای علمی طراحی شود تا نقاط مبهم ورود به فضای کسب و کار و ادامه تبلیغ و تحصیل در کنار آن مشخص شود.
وی در ادامه افزود: پایداری و ماندگاری افراد در امر تبلیغ امر بسیار مهمی است، نبود بودجه کافی و تضمین شغلی یکی از آسیبهای جدی است که امر مذکور را مورد هدف قرار داده است. مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق میتواند با برنامههای آموزشی برای مبلغان و ایجاد انگیز و شور نشاط در طلاب و عملیاتی کردن ایدههای خلاقانه آنان، این آسیب را برطرف کرده تا مبلغان در کنار تحصیل به فعالیتهای تبلیغی خود به صورت مستمر ادامه دهند.
روستا آزاد تصریح کرد: با توجه به محدودیت منابع انسانی و مالی در حوزه تبلیغ، راهی جز «مدل و روش سازی» برای فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی در عرصههای مختلفی چون؛ دانش آموزی، مناطق مشترک، کودک و نوجوان و … وجود ندارد. این امر باید هرچه سریعتر اتفاق بیافتد.
وی با اشاره به وجود ظرفیت بالای تعامل و همکاری در معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اظهار داشت: معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با توجه به ظرفیت بالای تعامل و همکاری این آمادگی را دارد که مبلغان فعال و دارای ایده را به مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق معرفی نماید.
حجت الاسلام روستا آزاد گفت: استفاده مبلغان از حمایتهای معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی منافاتی با استفاده از امکانات موجود در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت ندارد و با توجه به اینکه جذب و تشکیل پرونده تبلیغی طلاب در دفتر تبلیغات اسلامی چه به صورت عمومی و چه به صورت تخصصی توسط یک اداره جذب و تشکیل پرونده، صورت میگیرد میتوان تمهیداتی انجام داد تا طلاب و مبلغان از ابتدای امر با مرکز ملی نوآوری و خلاقیت آشنا و به سمت آن سوق داده شوند.
نظر شما