به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی پنج شنبه شب در نشست کمیته تنظیم بازار شهرستان با بیان اینکه این ستاد در حال حاضر یکی از مهمترین کمیتههای کاری مدیران بشمار میآید، اظهار کرد: یکی از مشکلات بزرگ جامعه در حال حاضر، تعیین نرخ اجناس اولیه و ضروری خانوادههاست که با بالا و پایین شدن این نرخها، بار روانی منفی بر مردم و فضای اجتماعی ایجاد میکند.
رئیس کمیته تنظیم بازار تنگستان بیان داشت: باید از مسولینی که در سطح کشور، باعث تأمین کالاهای ضروری خانوادهها شدند و همچنین باعث شدند که در حال حاضر کسری و کمبود خاصی در اجناس و کالاهای ضروری نداشته باشیم، به سبب ایجاد آرامش نسبی، تقدیر کرد.
فرماندار تنگستان با تاکید بر اینکه نقشمان را به عنوان عضو کمیته تنظیم بازار، درست و دقیق ایفا کنیم، افزود: اقداماتی که در حوزه تنظیم بازار مانند تعیین نرخ انجام میشود، حتماً اطلاع رسانی شود تا مردم با شوک تغییر ناگهانی نرخها مواجه نشوند.
وی اظهار داشت: مسؤلین باید با در نظر گرفتن اینکه بافت تنگستان روستاییست و ما به دنبال آن هستیم که مردم در روستاها بمانند و به شهرها مهاجرت نکنند، در تعیین کالاهای مورد نظر و اساسی خانوادههای تنگستانی، سهمیه مورد نظر آنها را افزایش دهند.
مقام عالی دولت با بیان اینکه نارضایتی از کیفیت پخت و ساعات کار نانواها در شهرستان زیاد است، اضافه کرد: نظارت بر صنوف و بازار را باید با استفاده و محوریت نیروهای مردمی مثل بسیج افزایش دهیم.
فرماندار خواستار شد: برای افزایش کالاهای ضروری و مورد نیاز خانوادهها، از ظرفیت خیرین نیز استفاده شود.
آزاده محمدی رئیس صنعت، معدن و تجارت تنگستان گفت: در هفت ماهه امسال، ۱۸۸ تن برنج هندی ۱۱۲۱ و تایلندی و ۶۰ تن شکر جذب و در بین مردم توزیع شده است.
دبیر کمیته تنظیم بازار تنگستان خبر داد: طی این مدت بالغ بر ۸۰۰۰ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفتند که تعداد ۲۵۰ واحد متخلف و پروندهی آنها به ارزش ۶ میلیارد و ۷۴۴ میلیون و ۱۵۵ هزار ریال جهت صدور حکم به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر نیز در حال جذب مرغ منجمد و تخم مرغ برای استفاده مردم شهرستان هستیم.
نظر شما