به گزارش خبرگزاری مهر، شماره صدوسیوهشتمین ماهنامه مدیریت ارتباطات شامل مطالبی درباره ارتباطات سالم خانواده، نظارت بر رسانه در عصر توئیتر و اینستاگرام و برند شخصی داوری اردکانی و… منتشر شد.
پرونده ویژه شماره ۱۳۸ ماهنامه مدیریت ارتباطات درباره ارتباط سالم خانوادگی و ضرورت بسط گفتوگو بهجای خشونتورزی است. سالم کردن ارتباطات سیاسی، اجتماعی و حتی جهانی مستلزم آموختن ارتباطات فردی و بخصوص ارتباطات خانوادگی است. ارتباطی که یک سر طیف آن گفتوگو و سر دیگر خشونتورزی است.
در این پرونده تلاش شده تا اهمیت گفتوگو بهعنوان بهترین بدیل خشونت مشخص شود. از جمله مطالب این پرونده، گفتاری از محمدرضا سرگلزایی (روانپزشک) درباره گفتوگو، آداب و چیستیاش است. در مصاحبه با مجید رضائیان، استاد ارتباطات، ارتباط دوسویه روابط بینفردی و خانوادگی مطرح شد. شیرین احمدنیا، استاد جامعهشناسی و پژوهشگر خشونت خانگی، در گفتوگویی به مسئله آموزش مهارتهای ارتباطی و مبارزه با کلیشههای جنسیتی ورود کرده است. در مصاحبه با کامبیز نوروزی، ابعاد حقوقی خشونت خانگی مورد بررسی قرار گرفت.
امیرحسین جلالی، روانپزشک اجتماعی و مجری پویش «حرف و گفت» از وضعیت خشونت در خانه و اجتماع میگوید. امیرعباس تقیپور و علی ورامینی، مدیر مسئول و سردبیر ماهنامه مدیریت ارتباطات نیز یادداشتهای خود را به این موضوع اختصاص دادند. تقیپور در سرمقاله خود، زیربنای ارتباطات خانوادگی را بر پایه عشق میداند و معتقد است گفتوگوی مثبت میان اعضای خانواده این پایه را مستحکم میکند و باید آموزش مهارتهای گفتوگو در میان اعضای خانواده را جدی بگیریم. علی ورامینی نیز در سخن سردبیر، وضعیت بحرانی فعلی در افزایش آمار طلاق و خشونت خانگی را زنگ خطری برای نخبگان میداند و بیان میکند که جای خالی اصحاب ارتباطات در آموزش مهارتهای مرتبط با ارتباط فردی بهشدت خالی است. مریم بهریان، شکوفه موسوی، علی نریمان، ماندانا بستانی و احمد حاجبی از جمله دیگر افرادی هستند که در این پرونده حضور دارند.
همه مسیرها باز است جز یکی
پرونده دیگر این شماره به موضوع نظارت بر مطبوعات اختصاص داده شده است. فروزان آصف نخعی، روزنامهنگار، در یادداشتی با عنوان «برای جلوگیری از حرف مفت» به الگوی نظارت غیرسازنده و سازنده بر مطبوعات پرداخته است. سیدعلی میرفتاح، از این گفته است که برای جلوگیری از نفوذ ابتذال سازوکاری دیگر باید اندیشه میشد و بشود. اما گفتوگوی ویژه این ماه با پدرام پاک آئین، نماینده مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات است. او در این گفتوگو ابتدا آسیبشناسی بر مطبوعات ایران داشته است و بعد از آن درباره هیئت نظارت بر مطبوعات سخنان قابل توجهی بیان میکند. سینا قنبرپور و محسن آزموده از دیگر نویسندگان این پرونده هستند.
صفحاتی در ارتباط با برند شخصی، زیبایی شناسی غذا و...
جز پروندههای ذکر شده در شماره جدید طبق روال، حسین گنجی، روزنامهنگار و منتقد هنری، در ادامه سلسله یادداشتهای خود در صفحه برند شخصی به سراغ داوری اردکانی، محقق و فیلسوف نامدار ایرانی رفته است. شاهو صبا در آخرین یادداشت خود از مجموعه مقالاتی در باب تفکر انتقادی، به موضوع فروتنی در دانش و تلاش برای آموختن پرداخته است. در صفحه زیبایی شناسی غذا، نیوشا طبیبی، چگونگی کاشت چای در ایران و حضور این نوشیدنی گرم در سراسر زندگی ایرانیان را بررسی کرده است، همچنین فرهاد محرابی، گفت و گوی «دیوید بارسامیان» با «نوام چامسکی» درباره افشاگریهای نظارتهای گسترده دولتی بر اینترنت و تماسهای تلفنی در آمریکا توسط اسنودن را ترجمه کرده است.
شماره صدوسیوهشتمین ماهنامه مدیریت ارتباطات با مدیرمسئولی امیرعباس تقیپور و سردبیری علی ورامینی منتشر شد.
نظر شما