به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری روز چهارشنبه در همایش طلاب و روحانیون و نخبگان حوزه و دانشگاه و بانوان فرهیخته استان کردستان اظهار کرد: از شهدای استان مجاهد و مرزبان جمهوری اسلامی یاد میکنیم چرا که این عزیزان برای اعتلای انقلاب اسلامی جان خود را فدا کردند تا ما در آرامش و آسایش زندگی کنیم.
وی افزود: کردستان همیشه بر لبه مخاطرات و مورد طمع دشمنان ایران بوده است اما مردم هوشیار این منطقه با مرزبانی خویش در مقابله تهدیدات دشمنان مجاهدت کردند.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری اظهار داشت: دارایی ما حاکمیت و دولت اسلامی است که در جایی وجود ندارد و این مهم یک برکت و دارایی بزرگ برای ملت ایران است.
وی با اشاره به مشکلات سیاسی در عراق و لبنان خاطرنشان کرد: استقرار دولت منسجم در کشورمان دارایی بزرگی است که از مجاهدت شهدا و مردمان همیشه در صحنهای همچون مردم کردستان محقق شده است.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: در سایه روشنگری و هدایت فکری جامعه توسط علما و روحانیون که مردم را به اتحاد و همدلی دعوت میکنند شاهد امنیت و آرامشی مثال زدنی در کشورمان هستیم و باید قدردان و حافظ این امنیت باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: امنیت از بزرگترین نعمتهایی است که حتی خداوند متعال نیز در آیات قرآن کریم به آن اشاره کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی علما و روحانیون پشتیبان و حامی دولت هستند و این مهم در دوران قبل از انقلاب وجود نداشت.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: کردستان با مرزبانی چهل ساله از امنیت و اقتدار کشورمان حفاظت کرده است و نقش علمای اهل سنت و اهل تشیع منطقه نقشی ویژه در این راستا داشته اند.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: یک خطری که امروز گریبان ما را گرفته است توطئههای تبلیغاتی و رسانهای دشمنان در حوزه جنگ نرم است.
وی اذعان کرد: دستاوردهای دولت در این مدت کوتاه برای رفع تحریمها و دغدغههای معیشتی مردم داشته است.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار داشت: تربیت جوانان یک اصل در حفظ داراییهای کشورمان است که باید در این خصوص تمام توان خود را به کار گیریم چون جوانان مورد طمع دشمنان هستند و دشمنان برای تسلط بر افکار جوانان ایرانی از ابزار فضای مجازی و جنگ نرم بهره گرفته اند.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: مسئولیت جدید علما و روحانیون این است که در حوزه جنگ نرم ورود جدی کنند و در مقابل توطئههای دشمنان در ابن عرصه به روشنگری و هدایت افکار جوانان بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: امروز باید حواسمان به دل جوانان باشد و خوشبختانه در کردستان مشکل امنیتی نداریم اما مشکل تفکر لیبرالی و دلدادگی به ضدارزش ها را داریم لذا روحانیون این استان باید برای این کار برنامه ریزی کنند.
وی از علما و روحانیون کردستانی خواست که جوانان را برای حضور در مساجد سوق دهند و زمینه تربیت طلاب جوان را فراهم کنند و امروز مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور مسئولیت سنگینی بر عهده دارد.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: دشمن بر روی خانوادهها و جوانان سرمایه گذاری میکند تا افکار اسلامی و ارزشهای فرهنگی را در جامعه کم رنگ کند.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: اگر میخواهیم زیر چتر رسول الله (ص) باشیم دو ویژگی را داشته باشیم که یکی از آنها مقابله با دشمنان دین خدا و دیگری عطوفت و مهربانی با مسلمین است.
وی تصریح کرد: امروز اگر کسی حرف عادی سازی با صهیونیستها را میزند و دلش هوای دشمنان خدا را میکند این با رسول خدا نیست.
امروز شاهد یک کردستان امن هستیم
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: امروز شاهد یک کردستان امن هستیم و این برکت بزرگی است و این دستاورد بزرگی است و باید همواره بازگو شود.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: ما در طول این چهل سال انقلاب در دو جا توفیق نداشته ایم که یکی از آن رفع فقر است.
وی خاطرنشان کرد: منشأ فقر بیکاری جوانان است که برخی آمارها از وجود پنج و نیم میلیون جوان بیکار در کشور خبر میدهد لذا باید توجه کنیم که این جوانان بیکار بستر خوبی برای جنگ نرم دشمنان هستند.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری تصریح کرد: این فقر اختصاص به استان کردستان ندارد و در نقاط مختلف کشور هم وجود دارد و فقر اختصاص به اهل سنت ندارد و در حواشی تهران و دیگر استانهای کشور هم شاهد فقرای اهل تشیع هستیم.
وی افزود: دشمن هم با محاصره اقتصادی و تحریم نگذاشته است این فقر ریشه کن شود البته توقع ما از دولت سیزدهم این است که وعدههای افزایش اشتغال و کاهش فقر را داشته باشیم.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: یک راهبرد خیلی عالی که در دولت سیزدهم پیگیری میشود ارتباط با همسایگان است و انتظار میرود که با محوریت استان کردستان ارتباط با اقلیم کردستان را افزایش دهیم.
وی تأکید کرد: فرصتهای جغرافیایی در مرزها مدنظر قرار گیرد و مرزها باید از امنیتی به اقتصادی تبدیل شوند.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: دومین ضعف ما وجود تبعیض است که هنوز هم در عزل و نصبها شاهد آن هستیم البته در راه رفع تبعیض حضرت امام خامنه ای پیشگام بودند و ایشان با انتصاب دریادار ایرانی در فرماندهی نیروی دریایی ارتش راه را برای دیگران باز کردند.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: هر کسی که توانمند باشد میتواند این مقام را داشته باشد و هر کسی که صلاحیت داشته باشد باید مسئولیت بگیرد و از استاندار کردستان هم این توقع میرود که این مهم را در این استان اجرایی کند چرا که رئیس جمهور هم از بین اهل سنت کردستان مشاور عالی خود در حوزه اقوام و مذاهب را انتخاب کردند و از سایر کارگزاران نظام هم انتظار میرود.
مسئولیتها بر اساس صلاحیت افراد اعطا شود
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: هنوز افرادی در کشور ذهنیت تبعیض دارند و باید این ذهنیتها تغییر کند و به این افراد تذکر داده شود.
وی خاطرنشان کرد: اقدام خوب دولت کاهش ضریب جینی و کم کردن فاصله حقوق دریافتی کارکنان است و این اقدامی قابل تحسین است.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پایان سخنان خود خواستار همراهی حداکثری جامعه روحانیت کردستان با برنامههای محرومیت زدایی دولت شد.
نظر شما