۱۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵

رئیس شورای راهبردی عنوان کرد؛

توجه به بیانیه گام دوم انقلاب در راهبرد «علوم پزشکی شهیدبهشتی»

توجه به بیانیه گام دوم انقلاب در راهبرد «علوم پزشکی شهیدبهشتی»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت توجه به بیانیه گام دوم انقلاب در تدوین برنامه راهبردی دانشگاه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در جلسه شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: کار بسیار ارزنده‌ای در جمع آوری و تدوین برنامه راهبردی دانشگاه در مدت زمان کوتاهی انجام شده و کیفیت نیز در کنار سرعت و شتاب مورد لحاظ قرار گرفته است.

وی با اشاره به ضرورت تدوین برنامه راهبردی افزود: هنگامی که برنامه وزینی در سطح برنامه راهبردی دانشگاه انجام می‌شود باید بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت توسط حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب به عنوان دو راهنمای اصلی و راهبردی در تدوین این برنامه لحاظ شود تا این سند جزو اسناد فاخر دانشگاه درخشش خاصی یابد.

زالی با تاکید بر تحقق برنامه گفت: این برنامه‌ها باید به شکلی تحقق یابد که در سال آتی اجرای آن قابل ارزیابی باشد و بتوان به راحتی تعیین کرد که در هر معاونتی هر برنامه‌ای به چه میزان تحقق و پیشرفت داشته است و یک بسته برای ممیزی و فازبندی برنامه‌ها نیز طراحی شود.

رئیس شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: برنامه راهبردی دانشگاه به عنوان شناسنامه و سند دانشگاه تلقی شده و پس از نهایی شدن آن در هیئت امنای دانشگاه به منظور ضمانت اجرایی سالیانه آن باید مصوب شده و یک نسخه از آن به وزارت بهداشت، کمیسیون بهداشت، قوای سه گانه و دانشگاه‌های معتبر در داخل کشور و خارج از کشور ارسال شود.

در ادامه این جلسه که با حضور مسئولان کمیته‌های تخصصی برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، دکتر محمد فرح بخش مشاور راهبردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: شورای راهبردی، ساختاری با محوریت ریاست دانشگاه شکل گرفت.

مدیر توسعه سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: در این ساختار ۱۰ کمیته تخصصی شامل کمیته‌های توسعه و مدیریت منابع، آموزشی، بین‌الملل، دانشجویی و فرهنگی، غذا و دارو، تغذیه، تحقیقات و فناوری، بهداشتی، درمان، توسعه فناوری و تحول دیجیتال تشکیل شدند که مسئولان کمیته‌ها در هر مرحله تعامل را انجام دادند و رئیس چارچوب برنامه را تعیین کرد.

وی افزود: همه به صورت شبانه روزی تلاش کرده و در این فرصت کوتاه پیشرفت قابل قبولی در شأن دانشگاهی که مزین به نام شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی است انجام شده است.

مشاور راهبردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: یکی از نکات مهم در تدوین این برنامه استفاده از اسناد بالادستی به ویژه ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت توسط مقام معظم رهبری است که چراغ راه برنامه راهبردی دانشگاه خواهد بود.

وی یادآور شد: این موارد در تدوین چشم‌انداز، ماموریت، بیانیه‌ها و ارزش‌ها و تمام مواردی که در فتح باب یک برنامه مورد توجه است به سرعت و با دقت و صحت لحاظ شده است.

فرح بخش افزود: این کار به مرحله SWOT رسید و قوت‌ها، ضعف‌ها، تهدیدها و فرصت‌ها نیز با همکاری کمیته‌های تخصصی و راهبردهای دانشگاه تعیین و موضوعات راهبردی حیاتی در دو بخش مثبت و منفی مشخص شد که یکی از آنها رسیدن به مرجعیت علمی بود.

اعضای شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شامل دکتر علیرضا زالی، دکتر حسن پیری، دکتر حسن امامی، دکتر محمد فرح بخش، علیرضا جاوری، دکتر جمال شمس، دکتر سعید غلام زاده، دکتر فرشاد اخوتیان، دکتر محمد رستمی نژاد، دکتر محمدرضا سهرابی، دکتر سعید صفری، دکتر لیلا عظیمی، دکتر سلیمان احمدی، دکتر سیدسعید شریعت و دکتر سید امیر محمد مرتضویان هستند.

کد خبر 5367242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha