به گزارش خبرنگار مهر، ابوالحسن نایینی ظهر دوشنبه در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: توسعه پایدار برای هر کشوری در نیازمند پژوهش است و هر حرکت پایداری باید دانش بنیان باشد و این وظیفه به عهده پژوهشگران و دانشمندان است که باید در این حوزه فعال باشند.
وی با اشاره به فعالیتهای سیاسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) افزود: کرونا باعث کمرنگ شدن و حتی کم اثر شدن این فعالیتها شده این در حالی است که تشکلهای بسیار خوبی داریم که امروز در فضای مجازی فعال هستند اما بدون شک دراین فضا مانند پیش از این نباید انتظار زیادی از اثرگذاری داشته باشیم.
نائینی با بیان اینکه امروز دانشگاه حرکت بسیار خوبی را در حوزه پژوهشهای کاربردی و ارتباط با صنعت آغاز کرده اضافه کرد: راه اندازی و توسعه مرکز رشد و ایجاد شرکتهای دانش بنیان گامی مهم برای توسعه پژوهش است.
وی با بیان اینکه بیش از ۹ هزار نفر دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۷۳ درصد دانشجویان در مقطع کارشناسی و بقیه دانشجویان نیز در مقاطعه کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل میکنند.
رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه بودجه دانشگاه بر اساس تعداد دانشجو ارائه میشود که با آن مخالف هستیم و صحیح نیست، تصریح کرد: این در حالی است که همین سرانهای که امروز بر اساس دانشجو تخصیص مییابد نیز اصلاً کافی نیست.
وی بیان کرد: دو تفاهم نامه با کشورهای لهستان و چین در حوزه تبادل استاد و دانشگاه عملیاتی شده است.
این مسئول تاکید کرد: با چهار مجمع علمی اتحادیه دانشجویان جهان اسلام، اتحادیه دانشجویان جهان، اتحادیه دانشجویان حاشیه دریای خزر و اتحادیه دانشجویان جاده ابریشم ارتباط فعال داریم.
وی با اشاره به نام بین المللی بر روی این دانشگاه عنوان کرد: روزی تنها دانشگاه بین المللی کشور دانشگاه امام خمینی بود و همه دانشجویان خارجی باید ابتدا در این دانشگاه تحصیل میکردند اما در سه سال گذشته این ساختار تغییر کرده و دانشگاههای دیگر کشور نیز امکان جذب دانشجوی خارجی را دارند.
نظر شما