به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی امام جمعه گناوه ظهر جمعه در این مراسم با تبریک این روز و گرامیداشت روز پرستار اظهار داشت: در ایامی که همه جهان درگیر ویروس عالم گیر کرونا بود پرستاران این فرشتگان نجات با ایثار و از خودگذشتگی و جهاد بی نظیر نام خود را در تاریخ ایران اسلامی ثبت کردند.
امام جمعه گناوه افزود: بسیاری از این فرشتگان نجات، پزشکان و پرستاران، جان خود را در راه نجات بیماران فدا کردند که شهرستان گناوه نیز یک شهیده مدافع سلامت را در این راه از دست داد و امروز سلامت جامعه مدیون و مرهون زحمات این قشر عظیم است.
وی با تقدیر از دست اندر کاران برگزاری محفل انس با قرآن به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) بیان کرد: حضرت زینب (س) خود مفسر، معلم و قاری قرآن بودند و خانه آن حضرت به عنوان مرکز تلاوت و تفسیر قرآن بوده است.
امام جمعه گناوه گفت: از نامهای مبارک حضرت زینب (س) عقیله به معنای عاقلترین و هوشیارترین افراد است و ایشان توانست حادثه عاشورا را تا همیشه تاریخ زنده نگه دارد.
وی با اشاره به اینکه از روز اول حرکت امام حسین (ع) به سمت کربلا افراد زیادی تلاش کردند تا مانع همراهی خانواده و حضرت زینب (س) با امام حسین (ع) شوند اما امام حسین (ع) آینده را میدیدند که اسارت اهل بیت مکمل و متمم حادثه کربلا است گفت: امام حسین (ع) در پاسخ همه این افراد فرمودند: مشیت الهی بر این قرار گرفته که زینب (س) و خاندان اهل بیت (ع) را اسیر ببیند و زینب (س) قافله سالار کاروان باشد.
وی ادامه داد: حضرت زینب (س) دارای مقام و منزلت والایی است که امام معصوم در شأن ایشان سخن فرموده است و مقام والای آن حضرت را فقط امام معصوم به خوبی میشناسد.
امام جمعه گناوه یادآور شد: حضرت زینب (س) دارای شخصیت بی بدیل و بی نظیر است و نام و یاد قیام عاشورا و امام حسین (ع) با دلیل قافله ساری ایشان زنده نگه داشته شده است.
امام جمعه گناوه با اشاره به فصاحت و بلاغت در سخنرانیهای حضرت زینب (س) تصریح کرد: حضرت زینب (س) پس از شهادت امام حسین (ع) و واقعه عاشورا، با خطبههای کوبنده در کوفه و شام و مدینه و در مجلس یزید و ابن زیاد دودمان دشمن را بر باد داد و اهداف قیام امام حسین (ع) را بر همگان روشن کرد.
وی تصریح کرد: حتی ملائک آسمان از صبر زینب (س) متعجب شدند و عظمت حضرت را در جمله جملههایی که در تاریخ درباره آن حضرت بیان شده میتوان درک کرد.
امام جمعه گناوه بیان کرد: زندگی حضرت زینب (س) دارای ابعاد مختلف از جمله در صبر، استقامت، ولایتمداری، دشمن شناسی است که باید هر چه بیشتر مورد مطالعه و کنکاش قرار گیرد.
قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط قاریان استان و شهرستان، مدیحه سرایی، تجلیل از کادر درمان و اجرای مسابقه زنده از دیگر بخشهای این آئین معنوی بود که به همت اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گناوه و هیئت امنا امامزاده سلیمان بن علی (ع) در این آستان مقدس برگزار شد.
نظر شما