۲۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲

سرپرست فرمانداری اسلامشهر:

هیچ کمبودی در زمینه تأمین کالاهای اساسی در اسلامشهر وجود ندارد

هیچ کمبودی در زمینه تأمین کالاهای اساسی در اسلامشهر وجود ندارد

اسلامشهر- سرپرست فرمانداری اسلامشهر گفت: هیچ کمبودی در زمینه تأمین کالاهای اساسی در اسلامشهر وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حبیبی عصر یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار اسلامشهر با اشاره به فشار حداکثری استکبار جهانی علیه ایران اسلامی اظهار داشت: هدف دشمنان ما این بود که در زمینه تأمین کالاهای اساسی کشور اختلال ایجاد کنند اما شاهدیم خداوند به حرکت جهادی و میدانی دولت سیزدهم برکت داده و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در کشور موجود است.

وی با بیان اینکه هیچ کمبودی در زمینه تأمین کالاهای اساسی در شهرستان وجود ندارد افزود: باید موانع و مشکلات بخش تولید و همچنین توزیع و عرضه کالا در سطح جامعه به درستی احصاء و برطرف کنیم.

سرپرست فرمانداری اسلامشهر بر ضرورت تشدید نظارت بر بازار و اعمال جرایم بازدارنده با هرگونه تخلف در واحدهای صنفی افزود: اعضای ستاد تنظیم بازار شهرستان باید خودشان نیز به صورت سرزده از بازار بازدید کنند و به گزارشات بازرسان مربوطه اکتفا نکنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه علیرغم تلاش شایسته نانوایان زحمتکش مردم از برخی نانوایی‌ها گله مند هستند گفت: با توجه به ارتباط روزانه مردم با نانوایی‌ها باید با محوریت شورای آرد و نان تصمیمات اصولی برای ارتقا کیفیت نان و برخورد با کم فروشی و گران فروشی در برخی نانوایی‌ها اتخاذ شود تا رضایت نسبی مردم در این زمینه ایجاد شود.

کد خبر 5373972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۰۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
      0 0
      با تشکر، به نظر میرسد ریشه بعضی از مشکلات مانند معیشتی، خلوص در شغل، نوعدوستی، مشارکت، دلسوزی و خلاقیت و نشاط اجتماعی در موضوع مهم و اجتماعی ( تقویت ریتم روان شهروندان در زندگی) نهفته باشد که موضوع ریتم زیستی ( در ضعف تطابق با رفع نیازهای زندگی ) در تهران محسوس است و نیازمند تحلیل و کار و الطاف کارش
    • محمد IR ۰۳:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
      0 0
      کارشناسان و روانشناسان امور اجتماعی است. به عنوان مثال تقویت این موضوع از حس درونی شروع میشود و در سیر از درک اگاهانه به عادت نااگاهانه یا نهادینه شدن می انجامد. حس ریتم زیستی و تطابق و همسو کردن ان در جهت براورد نیازهای روزمره و زندگی میتواند از طریق اموزش غیرمستقیم و از رسانه ها و با تقویت و تشویق
    • محمد IR ۰۳:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
      0 0
      تشویق شهروندان به ان با توام سازی ارزش های فردی و اجتماعی ( انعکاس لذت ریتم زیستی توام با موفقیت در زندگی) تقویت و حاصل میشود.