به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، پروانه حیدری گفت: موضوع افزایش تعرفه حاملهای انرژی از جمله تعرفه گاز مصرفی بهعنوان یک دغدغه برای ما مطرح است و با توجه به گلایهها و انتظارات فعالان حوزه صنایعدستی خصوصاً صاحبان کارگاههای شیشهگری و تولیدکنندگان شیشه و بلور، این موضوع به صورت جدی در دستور کار این ادارهکل و نیز معاونت صنایعدستی کشور قرار گرفته و پیگیریها برای برطرف شدن مشکل فعالان این رشته و صاحبان کارگاهها آغاز شده است.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران، اظهار کرد: از اینرو مکاتبههایی با شرکت گاز استان تهران انجام شده و بهمنظور تعیین تعرفه مناسب گاز مصرفی برای کارگاههای شیشهگری، یکی از صاحبان کارگاهها به شرکت ملی گاز معرفی شده تا با محاسبه میزان گاز مصرفی کارگاه، تعرفه مناسب گاز مصرفی سایر کارگاهها نیز تعیین شود.
او اضافه کرد: موضوعی که اکنون وجود دارد این است که گاز مصرفی کارگاههای شیشهگری باید با تعرفه صنعتی محاسبه شود یا تعرفه تجاری؟ بنابراین با معرفی یکی از کارگاهها بهعنوان نمونه و بررسی دقیق این موضوع، به زودی تعرفه مناسب و معقول برای گاز مصرفی کارگاههای شیشهگری تعیین خواهد شد.
حیدری اضافه کرد: بخش زیادی از کارگاههای شیشهگری و تولید شیشه و آبگینه استان تهران در مناطقی مانند شهر ری، قرچک و ورامین واقع شده است. دهها کارگاه در این مناطق فعال است که بهطور میانگین در هر کارگاه حداقل ۱۵ نفر مشغول به فعالیت هستند و اگر به صورت جدی به مسائل و مشکلات این افراد رسیدگی نشود، معیشت آنها در خطر است.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران، ادامه داد: خوشبختانه سال گذشته ورامین بهعنوان شهر ملی شیشه و آبگینه ثبت ملی شد و در همین ارتباط دبیرخانه این شهر در محل فرمانداری به زودی راهاندازی میشود و بهمنظور استفاده هرچه بهتر از هنر شیشهگری گردهمایی فعالان این رشته در حوزه استارتآپ و فضای مجازی به زودی در محل موزه آبگینه تهران برگزار خواهد شد تا شرایط تولید، فروش، عرضه و صادرات این محصولات در قالب استارتآپ بررسی شود.
نظر شما