به گزارش خبرگزاری مهر، محمد یقینی مدیر عامل مجمع «ایران نوشت» در جمع خبرنگاران با تاکید بر اهمیت تولید صنایع فرهنگی گفت: در صنایع فرهنگی، علاوه بر موضوع مصرف محصولات، تاثیرگذاری فرهنگی نیز به عنوان هدف نهایی در تولید محصول در نظر گرفته میشود.
وی با اظهار تاسف از اینکه از ۱۰ کاراکتر برتر و شناخته شده در میان کودک ایرانی، هیچکدام ایرانی نیستند، افزود: مهمترین هدف جشنواره قهرمان من، ایجاد یک یا چند کاراکتر ملی است که شخصیت حاج قاسم سلیمانی، ظرفیت الگونمایی و قهرمان پروری به عنوان یک کاراکتر ایرانی با قابلیتهای بین المللی را دارد.
یقینی ادامه داد: اولین جشنواره قهرمان من با محوریت شهید سلیمانی برگزار شده بود و دومین دوره این جشنواره با محور حاج قاسم و دیگر قهرمانان مانند شهدای سلامت، در دو سطح حرفهای و دانش آموزی برگزار میشود. مجمع «ایران نوشت» نیز تلاش میکند تا برگزاری جشنواره قهرمان من، زنجیره تولید محتوا و همکاری میان سازمانها، طراحان و تولید کنندگان را فراهم کند.
حسین شکاری، دبیر جشنواره «قهرمان من» نیز در این نشست گفت: فراخوان جشنواره از امروز در سراسر کشور آغاز شده و طراحان و علاقهمندان به تولید محصولات فرهنگی میتوانند ایدهها و طرحهای خود را به دبیرخانه جشنواره به آدرس www.ghahreman.ir ارسال کنند.
وی جریان سازی فرهنگی را از اهداف دیگر این جشنواره خواند و ادامه داد: آثار برگزیده در سطح حرفهای و در سطح دانش آموزی توسط داوران ارزیابی و معرفی میشود. تولید محصولات فرهنگی، دارای ۱۶ دستهبندی و ۱۷۰ حرفه است که آثار برگزیده جشنواره، در چهار حوزه اسباب بازی، لباس و پوشاک، نوشت افزار و دیگر محصولات جانبی فرهنگی، به تولید کنندگان محصولات فرهنگی همچنین خانوادههای ایرانی معرفی میشوند.
دومین جشنواره ملی قهرمان من با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، مرکز آفرینشهای هنری بسیج، شهرداری تهران، انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی و دیگر مراکز فعال در تولیدات فرهنگی متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی برگزار میشود.
نظر شما