۲۳ آذر ۱۴۰۰، ۹:۵۱

مسئول زراعت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون مطرح کرد؛

اجرای طرح انتخاب مشارکتی تراکم کشت گندم در کازرون

اجرای طرح انتخاب مشارکتی تراکم کشت گندم در کازرون

کازرون - مسئول زراعت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از اجرای طرح انتخاب مشارکتی تراکم مناسب کشت گندم در 4هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم پورحسینی اظهار کرد: در راستای ارتقای ضریب خود اتکایی در محصول گندم، آذر ماه امسال طرح انتخاب مشارکتی تراکم مناسب کشت گندم در روستای قلعه سید بخش مرکزی این شهرستان اجرا شد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در برخی شرایط کشاورزان به دلایلی تمایل به مصرف بذر بیش از حد لزوم دارند افزود: برای رفع این نقیصه و کاهش هزینه‌های تولید، طرح تراکم مطلوب در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: در این طرح، چهار تیمار تراکم ۱۶۰، ۱۸۰، ۲۰۰، ۲۲۰ کیلو گرم بذر رقم ساورز (پرورشی ۳) در چهار قطعه یک هکتاری مورد مقایسه قرار می‌گیرند، تا با بررسی شرایط رشدی هر تیمار و عملکرد در واحد سطح، تراکم مطلوب و میزان بذر مصرفی بهینه در هکتار مشخص شود.

پورحسینی تصریح کرد: صرفه جویی در مصرف بذر، کاهش هزینه‌های تولید و افزایش عملکرد از اهداف این طرح است.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: کشاورزان و کارشناسان علاقمند می‌توانند با هماهنگی این مدیریت ضمن بازدید از مراحل مختلف رشدی این مزرعه، اطلاعات لازم را در خصوص آن بدست آورند.

کد خبر 5375106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha