به گزارش خبرگزاری مهر، از سوی واحد فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری لرستان و با همکاری دبیرخانه ستاد کنگره ملی ۶۳۰۰ شهید لرستان و معاونت فرهنگی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، کارگاه تخصصی تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در خرم آباد آغاز شد.
محمد قاسمی پور مدرس این کارگاه در ابتدای جلسه؛ از تاریخ شفاهی به عنوان یک روش تحقیق باارزش در حوزه جمع آوری و مستند سازی اطلاعات شفاهی یاد کرد.
وی با بیان اینکه یکی از اولویتها در یادگیری این است که باید با موضوع و مبحث درگیر شد و از آن فارغ نباشیم، تصریح کرد: وقتی اینگونه در مسیر یادگیری قرار بگیریم و موضوع؛ مساله اصلی و به نوعی مساله ذهنی و فکری شود تمام مواردی که قرار است به دنبالش بگردیم، خودش آشکار و پیدا خواهد شد.
این مدرس تاریخ شفاهی اضافه کرد: همه ما میتوانیم از یکدیگر یاد بگیریم؛ الگو بگیریم؛ الگو پذیری کنیم و نظاره کنیم اما در نهایت هر کسی باید به سبک و روش خودش عمل کند.
قاسمی پور ادامه داد: هر فرد به لحاظ فکری، سواد و پایگاه اجتماعی و فردی متفاوت است و میطلبد زبان، دانش و سواد خاصی را برای یادگیری به کار بگیرد.
وی با اشاره به اهمیت کارگاههای آموزشی تصریح کرد: تلاش و هدف این است که در این کارگاه به ظرفیتهای وجودی خود واقف شویم و به سبک و شیوه درستی در زمینه تدوین تاریخ شفاهی برسیم.
این مدرس تاریخ شفاهی همچنین ابراز امیدواری کرد که برگزاری این کارگاه آموزشی بتواند در زمینه دستیابی به ارتباط کارآمد و اثر بخش و برقراری مهارتهای نوشتاری و ارتباط مؤثر و توانمندسازی اعضا مؤثر واقع شود.
براساس این گزارش، کارگاه تخصصی تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از روز پنجشنبه ۲۵ آذرماه در سالن ماه حوزه هنری لرستان خرم آباد آغاز و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.
نظر شما