به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی مجمع ناشران انقلاب اسلامی در تازهترین شمارۀ مجله «شیرازه کتاب» که با عنوان «بزک ممنوع» منتشر شده، به موضوع ضرورت جلوگیری از تحریف تاریخ معاصر و تطهیر چهره پهلوی پرداخته و گزارشی جامع از دومین دوره جایزه ادبی شهید سیدعلی اندرزگو را ارائه کرده است.
شیرازه کتاب در بخش «خانواده نشر»، پس از ارائه گزارشی از اختتامیه هشتمین دوره مسابقات کتابخوانی پویا و معرفی برگزیدگان آن، گزارشی از جایزه «روایت پیشرفت» ارائه کرده و در ادامه نیز به تجهیز دو کتابخانه توسط گروه «باشگاه هواداران کتاب» پرداخته است. گفتوگو با محمدباقر انصاری، رئیس مؤسسه بوستان کتاب و معرفی این انتشارات نیز بخش پایانی خانوادۀ نشر است.
پرونده ویژه این شماره از مجله شیرازه کتاب، به موضوع دومین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو و ضرورت جلوگیری از تطهیر چهره پهلوی و تحریف تاریخ در حوزه روایت و ادبیات پرداخته است. در این بخش، گفتوگو با محمدعلی مرادیان، دبیر اجرایی دومین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو، گزارشی تفصیلی از اختتامیه دومین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو به انضمام گفتوگو با داوران سه گروه داستان و رمان بزرگسال، داستان کودک و رمان نوجوان و روایت تاریخ را میخوانید. همچنین، معرفی سیزده کتاب راهیافته به مرحله نهایی و گفتوگو با فاطمه الیاسی نویسنده کتاب «تونل سوم»، حسین قربانزاده خیاوی نویسنده کتاب «رد انگشتهای اصلی»، فاطمه نفری نویسنده کتاب «گزارشهای امیر پسر عاشق»، نیلوفر مالک نویسنده کتاب «جایی آن طرف پرچین»، طاهره مشایخ نویسنده کتاب «سلفی با خرابکار»، سمیه ذوقی نویسنده کتاب «روز آزادی زن»، طیبه پازوکی نویسنده کتاب «گوهر صبر»، هدایتالله بهبودی نویسنده کتاب «رضانام تا رضاخان»، عبدالرحمن اونق نویسنده کتاب «ماتیخان»، علیاصغر عزتیپاک نویسنده کتاب «تشریف»، سیدمیثم موسویان نویسنده کتاب «بینام پدر»، حمید بابایی نویسنده کتاب «چهل و یکم» و مرضیه نفری نویسنده کتاب «جامانده از پسر» را شاهد خواهید بود.
شیرازه کتاب در بخش «طعم کتاب»، علاوه بر سری دوازدهم «نکتههایی برای نوشتن» که فاطمه سلیمانی ازندریانی آن را نگاشته، نگاهی به کتابهای «این صدف انگار مروارید ندارد» و «پادرمیانی» کرده و با نویسندگان آنها به گفتوگو نشسته است. در پایان این بخش، بسته پیشنهادی برای فصل پاییز ۱۴۰۰ را به مخاطبان ارائه شده است.
نویسندگان «کافه شیرازه» در این شماره، یادداشتهای خود را با موضوع تحریف تاریخ و تطهیر پهلویها به رشته تحریر درآوردهاند. عاطفه جعفری، مهدی خانعلیزاده، مجتبی دانشطلب، محمدصادق علیزاده و حاتم ابتسام نویسندگان این بخش هستند.
نظر شما