به گزارش خبرنگار مهر، محمد تیموری ظهر یکشنبه در مراسمی که به مناسبت هفته حمل و نقل در مشهد برگزار شد، با اشاره به نوآوریهای سازمان حمل و نقل جادهای در استفاده از سامانههای هوشمند جادهای و راهداری اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر هزار و ۷۰۵ دستگاه دوربین پلاکخوان در جادههای کشور فعال است.
وی با بیان اینکه ۴۰۰ دوربین جدید نیز در جادههای کشور نصب خواهد شد، ادامه داد: دوربینهای جدید بهمنظور رصد مسیرهای اصلی و شریانی و با اولویت راههای جدید نصب میشود.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به نصب ۱۲ دستگاه دوربین جدید در راههای خراسان رضوی، افزود: علاوه بر دوربینهای پلاکخوان جدید، ۵۰ باسکول توزین بار در حال حرکت جدید نیز توسط راهداری در جادههای کشور راهاندازی خواهد شد.
وی به اهمیت نظارت تصویری راههای کوهستانی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: ۸۸۰ سامانه نظارت تصویری در کشور فعال است که همه نقاط و گلوگاههای مهگیر و کوهستانی توسط این دوربینها رصد و تصاویر این سامانهها در اختیار پلیس و سایر دوایر نظارتی در کشور قرار میگیرد.
تیموری با بیان اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه تردد شمار در جادههای کشور فعال است، گفت: این دوربینها ترددهای جادهای کشور را رصد میکند و این اشراف بر جادههای، سازمان راهداری را به سازمانی تبدیل کرده که بر اساس اطلاعات عمل میکند.
وی به کارکرد دوربینهای نظارتی در مبارزه با قاچاق اشاره و بیان کرد: خراسان رضوی در بخش درآمدها رتبه اول کشور را در اختیار دارد.
معاون برنامهریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به مذاکرات طی مذاکرات رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان برای از سرگیری تبادلات تجاری دو کشور اشاره کرد و گفت: در مدت استقرار دولت جدید، معاون اول رئیس جمهور با کشورهای همسایه همچون ترکمنستان، پاکستان، افغانستان، ترکیه و عراق مذاکراتی داشته که حکایت از نگاه تعاملی این دولت با همسایگان دارد.
وی با بیان اینکه برای نگهداری ۲۲۰ هزار کیلومتر از راههای کشور که بهعهده این سازمان است، ۷۲ هزار میلیارد اعتبار سالانه نیاز است، اضافه کرد: در سال گذشته ۵۰۳ میلیون تن کالا در کشور جا به جا شد که این رقم در شش ماهه ابتدایی سال جاری به شش درصد رشد همراه بود.
تیموری با اشاره به تخصیص ۱۰ درصدی بودجه مورد نیاز این سازمان برای نگهداری راههای در اختیار خود، یادآور شد: سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به منظور تأمین هزینههای مورد نیاز، به اقدامات کمهزینه زودبازده و حذف هزینههای اضافی کرده است.
نظر شما