به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ربانی نژاد ظهر دوشنبه در نشست تخصصی با نخبگان و اساتید حوزه و دانشگاه که با موضوع نقش و جایگاه حوزه و دانشگاه در رفع معضلات سیاسی اجتماعی، گفت: حوزه و دانشگاه دارای ظرفیتهای بالایی است که در کنار یکدیگر میتواند در جامعه تأثیر گذار باشد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به بهره گیری از حوزه و دانشگاه در زمینه آسیبها شناسایی، گفت: سپاه پاسداران علاوه بر حفاظت از انقلاب و خاک وطن وظیفه خطیر شناسایی تهدیدات و چالشها و آسیبها و بحرانها را عهده دار است.
وی با بیان اینکه رفع آسیبها و چالشها و چاره اندیشی در این زمینهها رسالت دیگر سپاه پاسداران است، ادامه داد: برگزاری نشستهایی با حضور نخبگان، اساتید، مدیران و نمایندگان از جمله اقداماتی است که در دست اجرا است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به اینکه ضرورت توجه به هم اندیشی برای رفع آسیبها در این جلسات، تصریح کرد: این جلسات صرفاً با هدف فضا سازی و بهره گیری از نخبگان برای شناسایی آسیبها و مطالبه گری برگزار میشود و جنبه اجرایی ندارد.
حجت الاسلام ربانی نژاد با تاکید بر اینکه مطالبه گریها از رسالتهای مهم و قانونی سپاه است، افزود: مطالبات عمومی از مهمترین اهدافی است که دنبال میشود.
حجت الاسلام ربانی نژاد با تاکید بر اینکه خدمت به مردم مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: نوع آسیبها شناسایی و از لحاظ فرهنگی و سیاسی و اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.
راهکار دینی برای بن بستها و مشکلات اجتماعی
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور گیلان در ادامه نشست گفت: بن بستها و مشکلات و آسیبها با بهره گیری از راهکارهای دینی حل میشود.
حجت الاسلام امامی با اشاره به اینکه سیاست دینی در دانشگاه تدریس نمیشود، اضافه کرد: بهره گیری از متخصصان در حل مسائل اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در گیلان ۳۱ نهاد فرهنگی وجود دارد اما از لحاظ تعدد متولی در این نهادها بسیار عقب افتاده هستیم، گفت: عدم راست گویی، غیبت و تهمت و رها شدن شبکههای اجتماعی از جمله مواردی است که متأسفانه در جامعه رواج یافته و رفتارهای درست دینی و اسلامی در جامعه کمتر مشاهده میشود.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور گیلان با تاکید بر اینکه به جوانان بها داده شود، اضافه کرد: معضل ازدواج، شناخت آسیبها، نداشتن چشم انداز، کاربردی نبودن برنامهها، دین گریزی و مدرک گرایی به جای علم گرایی و انتصاب مدیران بدون تخصص از دیگر معضلات جامعه شمرده میشود.
ضرورت وجود ضمانت اجرایی برای راهکارهای آسیب شناسایی
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه فرهنگیان گیلان نیز در ادامه نشست با بیان اینکه شناسایی آسیبهای اجتماعی و سیاسی و دیگر چالشهایی که در استان وجود دارد در این جلسات باید ضمانت اجرایی داشته باشد گفت: رضایتمندی مردم، رضایت خداوند را نیز در پی خواهد داشت.
حجت الاسلام عاملی با تاکید بر اینکه جامعه غیر ایمانی برای همه خطرناک است، افزود: شناخت و علل و عوامل آسیبها از جمله مواردی است که باید بدان توجه شود.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه فرهنگیان گیلان تصریح کرد: جلسات تجلیلی به سمت و سوی جلسات تحلیلی برود از جلسات تجلیلی هیچ نتیجهای نخواهیم گرفت.
وی با تاکید بر اینکه نقد منصفانه داشته باشیم، گفت: علل و عوامل به وجود آورنده این آسیبها شناسایی و رفع شود.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه فرهنگیان گیلان گفت: همدلی و همکاری مدیران و مسئولان از مهمترین مقولههای است که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: اگر همدلی مسئولین نباشد هیچ حرکتی صورت نمیگیرد، حل آسیبها تنها با تغییر افراد انجام نشده بلکه تغییر افکار بایستی در جامعه امروزی نهادینه شود.
حجت الاسلام عاملی اظهار کرد: نقش حوزه و دانشگاه باید با توجه به شرایط فعلی عملی شود و از شعار بودن خارج شود.
نظر شما