به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی دوستی در نشست شورای مهارت هرمزگان با حضور کارآفرینان حوزههای مختلف، با اشاره به ضرورت آشنایی تولیدکنندگان کالا و خدمات با «اقتصاد پلتفرمی»، اظهار کرد: کسبوکارهای مبتنی بر پلت فرم در واقع نقطه مقابل تجارت سنتی هستند چرا که در تجارت سنتی صرفاً محصول تولیدی به صورت مستقیم به مصرفکننده ارائه میشود و بستری برای برقراری ارتباط بین تولید کننده و مصرف کننده وجود ندارد.
وی نخستین گام برای حرکت به سمت روشهای نوین و اقتصاد پلتفرم را پذیرش این تغییرها عنوان کرد و افزود: برای ورود به این حوزه، ابتدا محصولات تولیدی و خدمات قابل ارائه باید قابلیت عرضه بین المللی داشته باشند و آنها را شناسنامه دار کرد.
استاندار هرمزگان، حمایت از تولیدکنندگان کالا و خدمات را وظیفه ذاتی بخش دولتی برشمرد و گفت: برای جبران عقب ماندگی گذشته و همراهی با سیر تحولهای آتی در اقتصاد دنیا، باید هر چه سریعتر بستر حرکت به سمت پلت فرمهای دیجیتال فراهم شود.
دوستی ادامه داد: ضمن ایجاد زیر ساختها، تسهیلات لازم برای عملیاتی شدن ایدههای خلاقانه و نوآورانه ارائه میشود.
استاندار هرمزگان گفت: استفاده از محصولات تولیدی و هنرهای تجسمی بومی میتواند زمینه معرفی کالا و خدمات قابل انجام در استان را فراهم کند که باید این خرده اقدامها توسط دستگاههای دولتی و یکایک شهروندان استان مورد توجه قرار بگیرد.
دوستی با اشاره به ضرورت مذاکره با پلت فرمها برای فروش محصولات تولیدی، بیان کرد: اقتصاد پلت فرمی نه تنها رقیب تجارت سنتی نیست، بلکه زمینه را برای توسعه این کسب و کارها فراهم میکند.
استاندار هرمزگان، تمرکز بر مهارت افزایی را هم با توجه به اقدامهای توسعهای در شرق، غرب و مرکز استان مورد تأکید قرار داد و گفت: با توجه به اینکه زنان محور کسب و کارهای خرد در استان هستند، اقدامهای تسهیلگرانه برای راه اندازی مراکز فنی و حرفهای و آموزشگاههایی که بتوانند خدمات را به بانوان علاقه مند ارائه کنند در حال انجام است و آموزشگاههای دولتی برای مهارت افزایی زنان در بندرلنگه، میناب و بندرعباس راه اندازی میشود.
نظر شما