به گزارش خبرنگار مهر، عدنان غزی ظهر سه شنبه در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی که به منظور بررسی مسائل سلامت عمومی و اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم در زمینه گسترش اقدامات پیشگیرانه با حضور اعضای این شورا در محل سالن اجتماعات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: ظرفیت محل دپوی ضایعات و نخاله ساختمانی در شوش رو به اتمام است.
وی گفت: شهرداری شوش باید نسبت به معرفی چند نقطه اقدام کند تا از هرگونه بیماری احتمالی، به ویژه بیماری سالک جلوگیری شود.
غزی ادامه داد: با توجه به روند ساخت و سازها و به تناسب آن خاک و ضایعات ساختمانی اگر این ضایعات به درستی مدیریت نشود آثار و پیامدهای مخربی نه تنها برای محیط زیست بلکه برای سلامت شهروندان خواهد داشت.
فرماندار شهرستان شوش تصریح کرد: در شورای تطبیق با راه اندازی آژانس حمل ضایعات و نخاله ساختمانی موافقت شده و شهرداری شوش باید در خصوص ساماندهی ضایعات نخالهها و نحوه جمع آوری آن برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی به اهمیت جمع آوری پسماندها و تفکیک آنها اشاره کرد و افزود: در بین زبالهها، زبالههای خانگی و پزشکی اهمیت بیشتری دارند که پسماندهای پزشکی آلوده و خطرناک هستند و عوامل بهداشت و درمان باید این نوع پسماندها را پس از رفع آلودگی به پسماند معمولی تبدیل کند و آن را تحویل واحدهای خدماتی شهرداری دهند.
نظر شما