به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی اسماعیلی در همایش علمی و پژوهشی مکتب حاج قاسم که هم اکنون در واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد در حال برگزاری است، اظهار کرد: انقلاب در سه دهه اخیر در دوره زعامت رهبری به یک استراتژی نوین در موضوع الهام بخشی و صدور انقلاب رسید. جمهوری اسلامی یک راهبرد روشنی توسط رهبر مدیریت کرده و در منطقه غرب آسیا تحول مهمی شکل گرفته است. پیام انقلاب ایستادگی مقابله با ظلم بوده و به یک ساختار روشنی رسیده است.
وزیر ارشاد افزود: همه این تحولات به شخصیت محوری حاج قاسم گره خورده است؛ در مورد شهید حاج قاسم این نکته را با قاطعیت باید بگوییم که کنشگری و حضورش به حضور نظامی و امنیتی محدود نشده است و هرچقدر جلوتر آمده جلوههای جدیدی از او نمایان شده است و هرچه زمان جلوتر آمد، درخشش بیشتری گرفت.
اسماعیلی ادامه داد: بنای نیروهای انقلابی مثل نیروی قدس بر شهرت نیست و گریزان هستند. آنها نیروهایی هستند که در گمنامی خدمت میکنند. در حالی که مکتب، نگارش حاج قاسم بود. حاج قاسم که نماد مکتب مقاومت بود به درجهای رسید که وقت شهادت رهبری عنوان مکتب را به نام شهید نام گذاری کردند.
وزیر ارشاد با اشاره به اینکه یکی از دلایل این نام گذاری، ابعاد فرهنگی، هنری و رسانهای بود، گفت: حاج قاسم از شخصیت صرفاً امنیتی و دفاعی به یک نمادی از دستاوردهای انقلاب رسیده است. آن چیزی که او را به مکتب تبدیل کرده، عقلانیتی است که در سیر و سلوک او وجود دارد. باید حاج قاسم را در حوزه فرهنگ و رسانه به عنوان نماد هویتی ایران امروز روایت کنیم. امروز با شخصیت و مکتب حاج قاسمی رو به رو هستیم که همه دلها را به خود جذب میکند.
وی با بیان اینکه امروز با جنگ روایتی و رسانهای مکتب حاج قاسم مواجه هستیم، اظهار کرد: شبکههای اجتماعی اجازه هشتگ کردن و انتشار تصویر حاج قاسم را نمیدهد و بلافاصله تصویر را حذف میکند. امپریالیسم رسانهای نمیخواهد نام حاج قاسم زنده بماند.
وزیر ارشاد با تاکید بر اینکه وظیفه حوزه فرهنگ و رسانه این است که صاحب مکتب را برای جهان روایت کند، گفت: باید همتهای خود را کنار هم قرار دهیم و یک جنگ رسانهای در مقابل جریان سلطه راه بیاندازیم. امروز دو سال بعد از شهادت حاج قاسم، جریان رسانهای امپریالیسم از نام حاج قاسم بیش از دوران حیات او میترسد.
اسماعیلی با بیان اینکه در وزارت ارشاد در حال پیگیری این موضوع هستیم، گفت: یکی از اقداماتی که در مقابله با این جریان میتوانیم انجام دهیم این است که اولاً باید دامن بزنیم به همه حرکتهای مردمی در این حوزه. در حال حاضر بیش از دهها جشنواره تئاتر، نمایشی، سرود و موسیقی و … مرتبط با حاج قاسم در حال برگزاری است. دانشگاه باید کمک کند و رسانههای کشور خدماتی که حاج قاسم به نمایندگی از انقلاب ارائه داده را روایت کند.
وی در پایان گفت: در جشنواره فجر امسال بخش ویژهای را به اسم سرباز وطن نام گذاری کردیم؛ همچنین در جشنواره حقیقت نیز بخشی را به نام ایشان نام گذاری کردیم. باید جریان هنری را پشت این کار بیاوریم و با تولیدات متنوع جلوی دسیسه رسانهای را برای فراموشی این شخصیت بزرگ را بگیریم.
نظر شما