۹ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۳

یادداشت؛

دارالجهاد همدان و پیشگامی در خلق حماسه‌های ماندگار

دارالجهاد همدان و پیشگامی در خلق حماسه‌های ماندگار

همدان- بدون تردید مردم دارالجهاد همدان در جریان مقابله با فتنه سال ۸۸ پیشگام خلق حماسه‌ای شگرف بودند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها- حسین ربیعی*: ۶ دی ماه سال ۸۸، پس از قریب هشت ماه حاشیه سازی یک جریان انحرافی به بهانه تقلب در انتخابات، رویدادی اتفاق افتاد که باعث شد تا غبارها کنار رود و ماهیت اصلی فتنه روشن شود.

روز عاشورای سال ۸۸ و توهین آشکار جریان حاشیه ساز موسوم به سبز به عزاداری و عزاداران سیدالشهدا علیه السلام، باعث شد تا ماهیت واقعی آن بیش از پیش روشن و پاسخ قاطع مردم بصیر را در غیاب تعداد قابل توجهی از خواص!! مدعی به همراه داشته باشد.

پس از انتخابات خرداد ۸۸، نظام سلطه و ایادی خارج نشین و داخلی آنها تمام توان خود را بکار گرفتند تا با صرف هزینه‌های گزاف، شاید بتوانند انقلاب اسلامی را به سرنوشت انقلاب‌های کاذب و رنگی دچار نمایند. فتنه‌ای پیچیده، سنگین و چند بعدی.

در سکوت بخشی از خواص به دلایل مختلف، این مردم بودند که با درک صحیح از مسائل به میدان آمدند و غائله را ختم کردند.

بدون تردید مردم دارالجهاد همدان پیشگام خلق حماسه‌ای شگرف بودند. حماسه‌ای از جنس حماسه سی ام مهر ماه ۵۷، از جنس حماسه‌های هشت سال دفاع مقدس.

هفتم دی ماه، در روز بعد از عاشورای سال ۸۸ و توهین اصحاب فتنه به مکتب اهل بیت علیهم السلام، دارالمجاهدین همدان خروشید. جمعیت عظیم مردمی به طور خودجوش در دفاع از اهل بیت و انقلاب اسلامی به میدان آمدند و پاسخ دندان شکن به معاندین داخلی و خارجی نشین متوهم آنها دادند.

در این میان نقش برجسته و روشنگر عالم بصیر، آیت الله نوری همدانی در کنار اقدامات انقلابی و جهادی سردار بصیر شهید حاج حسین همدانی از نکات ویژه و خاص همدانی‌ها است.

حضرت آیت الله نوری همدانی در سکوت برخی از خواص، اهل حق مجاهدانه به میدان آمدند و شعار معروف «خامنه ای کوثر است، دشمن او ابتر است» در آن ایام زبانزد همه شهرهای ایران اسلامی شد.

همچنین اقدامات ویژه سردار شهید حاج حسین همدانی در مدیریت فتنه ۸۸ در تهران و برخورد قاطع با متجاوزان به مال و ناموس مردم، باعث کوتاه شدن دست معاندین شد. و اما نکته ویژه دیگر؛ حضور حماسی مردم همدان دو روز زودتر از نهم دی ماه در دفاع از انقلاب و ولایت بود. مردم همیشه در صحنه و بصیر همدان، روز هفتم دی حماسه خودجوش بصیرت را خلق کردند. تعطیلی مدارس علمیه، تجمع در امام آدم عبدالله، تجمع‌های دانشجویی و مردمی و نهایتاً تجمع گسترده مردم خداجوی همدان در بعدازظهر هفتم دی از حماسه‌های ماندگار تاریخ انقلاب در همدان بود. البته در روزهای بعد هم تجمع‌های مختلف و روز نهم دی ماه هم همین موضوع تکرار شد.

وجه تمایز مردم همدان در بزنگاه‌های انقلاب، روشن و واضح است تا آنجا که مقام معظم رهبری، در چند نوبت همدان را دارالجهاد و دارالمجاهدین می‌نامند.

فعال فرهنگی و رسانه

کد خبر 5387909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha