به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی سعیدی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم گرامیداشت سالروز حماسه ۹ دی با عنوان «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با بیان اینکه اوج فتنه دهه سوم انقلاب، فتنه ۸۸ بود، اظهار کرد: عدهای درصدد استحاله و تغییر انقلاب برآمدند اما مردم در ۹ دی به میدان آمدند و فتنه را خنثی کردند.
وی با بیان اینکه در سال ۹۸ نیز با بهانههایی که به دست فتنهگران داده شد، درصدد فتنهگری بودند که خوشبختانه با لطف الهی به ثمر نرسید، ادامه داد: از فتنه عبرتهای گوناگونی میتوان گرفت که یکی از این عبرتها، حضور چهرههای با سابقه در اسلام و انقلاب در فتنههاست.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا، حضور عناصر با سابقه انقلابی در فتنهها را یکی از خطرناکترین شاخصههای فتنهها دانست و افزود: در جنگ جمل همسر پیامبر معرکهدار میدان است، طلحه و زبیر در جریان فتنه ایفای نقش میکنند که این امر سبب میشود تشخیص فتنه برای مردم مشکل باشد.
وی با بیان اینکه در فتنه ۸۸، کسانی در هرم فتنه قرار داشتند که در کنار امام بودند و از امام حکم داشتند، خاطرنشان کرد: هرکسی که سابقه انقلابی دارد به معنای انقلابی ماندن او نیست.
فتنهها نرمافزاری و پنهان است
سعیدی، دومین عبرت فتنه را نرمافزاری بودن آن دانست و گفت: دومین پیچیدگی فتنه که برای همه ما میتواند عبرتآموز باشد، ماهیت نرمافزاری فتنه است؛ در جنگ سختافزاری توپ و تانک است، تلفات دارد و حساسیت برانگیز است اما در جنگ نرم این خطر وجود دارد که آرام است.
وی اضافه کرد: فتنهها آرام و خزنده است، در گذشته و حال فتنهها اینگونه بوده است؛ فتنه مسجد ضرار نرمافزاری است، ماهیت سقیفه نرمافزاری بود از این رو مردم سرشان کلاه رفت و خواص هم همراهی کردند.
سخنران حرم مطهر رضوی با بیان اینکه اغواگری فتنه، سومین عبرت برای مردم است، ابراز کرد: چون فتنه نرمافزاری و پنهان است، اغواگری دارد، فتنه گاهی خواص و نخبگان را هدف میگیرد و گاهی مردم را مورد استحاله قرار دادند همچون سقیفه که انقلاب را از مسیرش خارج کرد.
وی تصریح کرد: کارکرد یک فتنه میتواند انقلاب را از مسیرش خارج کند و افراد شاخص را به زمین بزند، باید بدانیم فتنه ۸۸ اولین نبوده و آخرینش هم نخواهد بود از این رو قدرت فتنه این است، گاهی یک ملت، یک انقلاب و چهرههای برجسته را به انحطاط و سقوط میکشاند.
سعیدی با بیان اینکه فتنه قابل تکرار است، یادآور شد: فتنه سازوکار براندازی و تکرار شدنی است، شیوهای برای تغییر، تحریف، استحاله و براندازی است که باید برای آینده نسبت به آن پیشبینی داشته باشیم.
انقلاب تمام شدنی نیست
وی با تأکید بر اینکه انقلاب ۱۰ ساله و ۲۰ ساله نیست، اظهار کرد: آن آقا در دولت پیشین میگوید ما انقلاب کرده بودیم که به جمهوری اسلامی برسیم، حالا که به جمهوری اسلامی رسیدیم صحبت از انقلاب قهقراست؛ انقلاب و قیام برای خدا استمرار دارد، اگر لیاقت این را داشته باشیم که بتوانیم این انقلاب را به آخرین ذخیره الهی متصل بکنیم، الزاماتی دارد که یکی از این الزامات، آمادگی برای مقابله با فتنههاست.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا با بیان اینکه دشمن نسبت به دولت جدید حساسیت عجیبی از خود نشان میدهد زیرا تحولاتی به وجود آورده است، ادامه داد: سیاست دولت قبل، اقبال به غرب بود و دوری نسبت به شرق بود ولی وقتی رئیس دولت سیزدهم وارد عرصه مدیریت شد، سیاست و توازن در عرصه بینالمللی را تغییر داد.
آثار مثبت تغییر سیاست اداره کشور
وی اضافه کرد: معتقد هستم آمریکاییها مجبور هستند در مسئله هستهای کوتاه بیایند زیرا این تغییر سیاست آثار مهمی دارد که یکی از آن آثار، مسئله واکسن بود، واکسن داشتند و نمیدادند، وقتی تغییر سیاست به وجود میآید، زمینه حضور ما در پیمان شانگهای نیز فراهم میشود.
سعیدی افزود: خوشبختانه حرکتهای نویدبخشی در این دولت میبینیم که مردم باید هوشمندی خود را بالا ببرند، صبر و استقامتشان بیشتر باشد و آمادگیشان برای مقابله با فتنهها بیشتر شود.
وی، پنجمین عبرت فتنه ۸۸ را شناخت چند لایه بودن فتنه دانست و گفت: طراحان پشت صحنه، طراحان مقارن و مباشر، طراحان روی صحنه، طراحان مجری صحنه و مجریان کف خیابان از لایههای فتنه هستند، از پیچیدگیهای فتنه این است که با کمال تأسف، جامعه تنها لایههای روئین فتنه را میشناسد که اینجا بصیرت خواص خیلی مهم است که ریشه فتنه را بشناسند و آن را خشک کند.
زمینهسازی فتنه از سالها قبل
وی بیان کرد: مایکل لنین میگوید درست است حادثه ۸۸ در سال ۸۸ اتفاق افتاد ولی ما در دهه هفتاد با آقایان نخست وزیری بحثهایی داشتیم، این یعنی نطفه فتنه ۸۸ قبلأ ریخته شده است؛ آقایان در دولت کارگزاران، مرکز تحقیقات استراتژیک را در اختیار آقای موسوی خوئینیها قرار میدهند و ایشان آقای حجاریان را بهعنوان معاون سیاسی قرار میدهد، آقای حجاریان نیز ۹ نفر از عناصری که برخی از آنان در فتنه ۸۸ ایفای نقش کردند در این مرکز میگمارد و ایشان میگوید «ما یک پروژه بیشتر نداشتیم و آن هم توسعه سیاسی بر اساس مدل غربی بود».
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا خاطرنشان کرد: علائم فتنه ۸۸ از هفت، هشت ماه قبل از انتخابات از بحث «کمیته صیانت از آرا» آغاز شد که رهبری فرمودند «چه اتفاقی افتاده برای انتخاباتی که چند ماه آینده برگزار میشود چنین القا میکنید؟».
وی، ششم عبرت فتنه ۸۸ را در در زمینهسازی تجزیه رهبری دانست و گفت: در طول این ۴۳ سال چقدر تلاش کردند جایگاه رهبری را تضعیف کنند، آیتالله طالقانی از استوانههای انقلاب بود اما بعد از ملاقات ایشان با امام، روزنامههایی که جهتدار بودند، تیتر میزدند «ملاقات دو رهبر»،؛ ممکن است دیگران کارهایی انجام دهند که آن شخصیت محترم اصلأ در ذهنش نبوده باشد.
سعیدی اضافه کرد: فتنه در پوششی از نفاق، با شعار مردمگرایی و قانون ارائه میشود که برای دفاع از حقوق مردم این کار را میکنیم اما حقیقت ماجرا چیز دیگری است.
نظر شما