به گزارش خبر نگار مهر، حجتالاسلام نجات فیاضی صبح دوشنبه در مراسم گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای عملیات کربلای ۴ و ۵ در حسینیه ثارالله سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل اظهار کرد: نام سردار سلیمانی آمیخته با اخلاص و ادب است و بر همه ما واجب است تا نهضت بزرگی را که بعد از شهادت این سردار دلها نه تنها در کشورمان بلکه در جهان راهاندازی شده، تأسی و اطاعت کنیم.
وی تصریح کرد: برخی انسانها به قدری خود را بزرگ داشته و مصداق قرآن قرار میدهند که در نزد پروردگار نیز جایگاهی والا یافته و خود را به قرب الهی نزدیک میکنند که سردار سلیمانی خود مصداق این آیات قرآن است.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با اشاره به اینکه سردار سلیمانی تلاش کرد تا در عالم رنگ الهی به خود بزند، گفت: این شهید والامقام با شخصیتی که در دنیا داشت در مکتب قرآن، ولایت فقیه و الهی پرورش یافت و خود را به طور تمام فدایی راه ولایت و مکتب راه فاطمه زهرا (س) و حضرت زینب میدانست.
حجتالاسلام فیاضی افزود: زمانی که دنیا از نام داعش بر خود میلرزید تنها کسی که خود را در مقابل این نیروی پرورشیافته آمریکای جنایتکار قرار داده و با تمام جان آنها را از منطقه بیرون راند و سبب نابودی آنها شد، سردار سلیمانی بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: آمریکا داعش را در مقابل تفکر اسلامی ایجاد کرد اما غافل از این بود که شخصی به نام حاج قاسم سلیمانی تمام این برنامهریزیهای استراتژیک استکبار را بر هم خواهد زد و در مقابل این تفکر ملعون خواهد ایستاد.
حجتالاسلام فیاضی اضافه کرد: سردار سلیمانی نمونه بارز ایمان، اخلاص و ذوب شده در ولایت بود که سراسر زندگیاش با عشق به فاطمه زهرا (س) عجین بود و تا آخر عمر نیز خود را سرباز ولایت مینامید.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل سلیمانی را خار چشم دشمنان و شخصیت وی را الگوی مدیریتی بینالمللی اعلام کرد و ادامه داد: حاج قاسم سلیمانی مکتبی اساسی و بزرگ برای الگوگیری جهانی و بینالمللی است و باید سیره این سردار بزرگ در تمام سیره زندگی ما جریان داشته باشد.
به گزارش خبرنگار مهر در این مراسم با رونمایی از چندین اثر فرهنگی از جمله نماهنگ، سرود، مقاله و… در وصف سردار دلها حاج قاسم سلیمانی مداحی و شعرخوانی شد و حاضران در سوگ این سردار مخلص الهی اشک ماتم ریختند.
نظر شما